Belén Esteban es converteix en la pròxima víctima de 'Sálvame'

La de Paracuellos torna a enfrontar-se a la seva antiga família política

Belén Esteban plorant a 'Sálvame' a l'parlar de el desallotjament de la casa de Toño Sanchís
Belén Esteban torna a la polèmica per la família de Jesulín | Telecinco

Belén Esteban i la seva tempestuosa relació amb el seu exmarit i la família d'aquest han omplert hores i hores de contingut televisiu. I sembla que el tema seguirà donant de si.

En aquesta ocasió, i dins de l'última estratègia de 'Sálvame' per competir amb la nova entrega de 'Pasapalabra', que ara s'emet a la cadena rival, han aparegut una sèrie d'arxius inèdits que Mediaset atresorava en secret. Aquests arxius afecten diversos dels col·laboradors habituals, i també a diversos famosos. Però concretament un d'ells, ha posat en guàrdia a la 'Princesa del poble'.

En aquest cas, es tracta d'un àudio mai abans publicat de la seva exsogra, Carmen Bazán, mare del torero Jesulín de Ubrique, el qual ja és gairebé més conegut per haver estat cònjuge de la de Paracuellos que pel seu llegat en el món de la tauromàquia.

Aquest àudio es va gestar després d'una trucada del programa estrella de Telecinco a l'esmentada Bazán, i aquesta, després d'acabar les seves declaracions, va tenir l'infortuni de deixar el telèfon sense penjar, i arremetre, verbalment, contra l'Esteban, sense saber que els improperis estaven sent gravats.

En la gravació, originària del 2016, s'escolta com la seva exsogra deixa caure una sèrie de floretes sobre com la tertuliana s'ha forjat el seu present televisiu, fent referència a la quantitat de vegades que s'ha assegut per parlar del torero i les seves motivacions econòmiques.

Belén no defuig el combat, i menys si es tracta d'encarar-se amb la seva antiga família política, de manera que 'Sálvame' preveia una resposta contundent i llargues hores de contingut per al seu programa, entre acusacions i respostes.

La resposta de Belén a Carmen Bazán

No obstant això, l'Esteban no ha volgut elevar el to en aquesta ocasió, el que no vol dir que no hagi fet una mica de sang al respecte: l'instint no es perd. L'estrella mediàtica de la cadena es confessava decebuda per les declaracions de Bazán, i més després de declarar que havia mantingut una bona relació amb ella.

No obstant això, per respecte a la seva filla, Andrea,la Princesa del poble, no va voler aprofundir molt més, i ho va deixar en un categòric «en el fons, és una persona que em fa pena». S'acabarà aquí el conflicte?


Comentaris

envia el comentari