Belén Esteban somrient amb fons negre i llavis vermells

Belén Esteban no vol veure a Rocío Carrasco a 'Sálvame': «No la veig preparada»

La col·laboradora no està disposada que li prenguin la seva cadira

No és cap secret si diem que Belén Esteban és la col·laboradora estrella de Telecinco. De fet, no es tracta d'una interpretació lliure.

I és que gràcies als privilegis que li atorga la cadena i la seva productora, la converteixen en el personatge millor tractat del grup 'Mediaset'.

La tertuliana té la seva foto al passadís de la cadena i també compta amb servei de maquillatge i perruqueria. Uns privilegis només reservats per als presentadors i presentadores del grup.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sembla, però, que aquests privilegis podrien arribar a la seva fi. Ara, Belén es preocupa perquè algú li pugui arrabassar el ser la col·laboradora millor tractada.

Ahir es va fer l'anunci del fitxatge de Rocío Carrasco per formar part de l'equip de 'Sálvame'. Aquí és on Belén s'ha adonat que potser el perfil de la seva nova companya pot estar a l'altura del seu. Per tant, potser, dos són massa per ser les consentides.

De moment, el programa ha jugat amb certa ambigüitat sense revelar quin serà el seu comès. D'aquesta manera, deixa en l'aire que potser exerceix com a presentadora o col·laboradora del format.

Unes pistes que han servit perquè Belén s'adoni que justament aquest paper dual és el que ella ocupa. Primer com col·laboradora estrella, però també com a presentadora suplent o assistent del presentador.

En aquest últim paper la 'princesa del poble' participa donant pas a vídeos o campanyes publicitàries que ella mateixa condueix pràcticament cada dia.

Així mateix, no hi ha dubte que Esteban s'ha sentit atacada. Per això ha decidit deixar anar verí en contra de la seva nova companya. Jorge Javier Vázquez li ha preguntat a la col·laboradora que li semblava l'arribada de la seva nova companya.

Al qual ella ha volgut respondre amb certa duresa. Ha afirmat que des del seu punt de vista, no li sembla que Rocío Carrasco estigui preparada per assumir la presentació total de l'espai.

Una valoració que es podria basar en l'enveja. De fet, Rocío ja ha treballat com a presentadora d'una desena de programes de televisió. Precisament, l'últim com a conductora de 'Hable con ellas', també a Telecinco.

Potser Belén s'ha precipitat fent aquesta valoració perquè encara no està confirmat si serà presentadora del programa. Així que potser, només serà una col·laboradora més de l'equip. També s'hauria de valorar que potser podria ser un paper intermedi entre els dos extrems.

Una bona opció intermèdia seria que s'ocupés de conduir una secció pròpia com a defensora de l'audiència o duent a terme qualsevol altre espai semblant. Això li permetria no ser una més i gaudir de certs privilegis.

Hi ha un privilegi sobre la taula

Mentre Belén ha estat molt clara i ha anat de cara. Altres companys han volgut temptejar una mica més el terreny. Volent saber si la nova treballadora tindrà a les seves mans el privilegi més preuat del programa.

Aquest no té res a veure amb ser presentadora o col·laboradora estrella. Es tracta de mantenir la teva vida privada allunyada de l'actualitat del programa, encara que la matèria primera d'aquest sigui el fet de comentar la vida privada dels integrants de l'equip.

No obstant això, rostres com a Gema López, María Patiño o Kiko Hernández ho han aconseguit i han convençut la direcció de 'Sálvame'. No han jugat la mateixa sort Rafa Mora, Lydia Lozano o Kiko Matamoros i que constantment formen part dels temes del dia del programa.

No sabem les condicions del contracte que ha signat Rocío Carrasco ni tampoc la durada que aquest tindrà. Hi ha dues opcions possibles: primer, que no hagi posat problema a parlar de la seva vida privada. O, segon, que es negui en rotund i que només s'ocupi de l'actualitat que no l'afecti a ella.