Ensurt majúscul a 'Sálvame': «M'està xiulant la bomba»

La col·laboradora ha hagut de calmar als seus companys

Belén Esteban al plató de Sálvame
Belén Esteban ha hagut de parar el programa durant uns segons | Telecinco

La tensió es podia tallar amb un ganivet al plató de 'Sálvame'. Els col·laboradors del programa comentaven el paper de Belén Rodríguez al debat de 'Supervivientes', i alguns insistien que aquesta s'havia excedit contra Rocío Flores mentre que d'altres, com el mateix Jorge Javier Vázquez, defensaven la professionalitat de la seva companya.

Els comentaris dels presents han acabat encenent els ànims de Belén Esteban, que no entenia com el presentador s'havia posicionat a favor de Belen Ro i no la defensava a ella en aquest enfrontament mediàtic que mantenen des de fa uns mesos. Esteban va acabar per esquivar qualsevol pregunta relacionada amb aquesta qüestió, però Kiko Matamoros -com de costum- seguia afegint gasolina al foc.

El programa va seguir amb normalitat i, quan ningú s'ho esperava, Belén Esteban desconnectava del debat i es mirava el pit. Mentre treia un petit aparell, advertia als seus companys: «m'està xiulant la bomba».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Problemes de salut

Aquest aparell, al que Belén Esteban li diu 'bomba', és un sistema que li regula el sucre i que es va comprar ja fa uns anys per no patir pujades de sucre i problemes més greus. Afortunadament, el desconcert dels companys va durar uns pocs segons, ja que la mateixa col·laboradora restablia l'aparell, que deixava d'emetre els xiulets i tranquil·litzava tothom al plató de 'Sálvame'.


Comentaris

envia el comentari