El presentador de televisió Bertín Osborne en una fotografia

Bertín Osborne truca en directe a 'Viva la vida' per consolar la seva filla

La jove de 31 anys es va emocionar en veure un vídeo de la seva mare al programa

Malgrat la popularitat del seu pare, les seves filles de Bertín Osborne sempre s'han mantingut en discreció, pronunciant-se davant la premsa en molt poques ocasions. És per això que ha sorprès l'aparició de Claudia Osborne en el programa 'Viva la vida' per a parlar de la presentació del seu primer llibre autobiogràfic: 'Lo mejor de ti'.

En aquest llibre, la filla de Bertín Osborne fa un repàs a tota la seva vida i confessa el molt que li ha costat superar la mort de la seva mare, quan tenia tan sols 15 anys, i, fins i tot, reconeixia haver patit un important desordre alimentari per l'angoixa que li va provocar la seva mort.

La filla petita del presentador, és la més discreta de totes les germanes, és per això que ha impactat el seu testimoniatge, fins al moment desconegut. La seva senzillesa i sentiment a l'hora de parlar han emocionat fins a Emma García que no dubtava a escoltar atentament el testimoniatge de la jove.

La jove, de 31 anys, va esclatar a plorar desconsoladament després que el programa emetés un vídeo sobre la seva mare, Sandra Domecq. «No l'escoltava...», comentava entre sanglots la filla de Bertín. Un cop es va tranquil·litzar, la jove reconeixia que durant un temps la seva mare ha estat «mare i pare durant els primers 15 anys de la meva vida» i defensava que havia heretat d'ella «la sensibilitat i empatia».

Bertín truca al programa per a secundar-la

La visita de Claudia a 'Viva la vida' va propiciar que Bertín Osborne truqués al programa per a tranquil·litzar-la des de la distància. El presentador no ha dubtat a qualificar a la seva filla de brillant i no dubtava a parlar com havia viscut la malaltia de la seva filla poc després que morís la seva exdona.

«He viscut moments molt complicats amb ella, sabia que estava passant alguna cosa però havia de sortir del clot per ella mateixa sabent que si em necessitava jo era aquí», confessava molt emocionat el presentador, qui també ha escoltat per primera vegada, per part de la seva filla, que Sandra, la seva exdona, el veia com una persona a qui confiar-li els seus secrets.