La descomunal fortuna de Mainat per la qual la seva dona va voler matar-lo

El programa 'Socialité' ha revelat l'enorme patrimoni que té el productor

Angela Dobrowolski i Josep Maria Mainat amb el seu fill a 'Joc de Cartes' de TV3
L'empresari català Josep Maria Mainat té una enorme fortuna, segons ha revelat 'Socialité' | TV3

Aquesta setmana ha sortit a la llum una notícia que ningú podia creure: Ángela Dobrowolski, qui encara és la seva dona, malgrat que estan en tràmits de divorci, va intentar matar al juny al productor Josep María Mainat. Una història pròpia del guió d'una pel·lícula on la dona va intentar matar al marit per diners.

El català tenia posat en el seu testament que si en algun moment es divorciava d'Ángela i ell moria, aquesta no obtindria cap mena de benefici, i aquesta sembla ser la principal causa de l'intent d'assassinat: la fortuna del productor, que segons han explicat en 'Socialité' ascendiria a la descomunal xifra de 110 milions d'euros.

Des que l'any 2002 va vendre la productora que va crear al costat de la resta de membres de la Trinca (Toni Cruz i Miquel Ángel Pacual) per 90 milions d'euros, Mainat s'ha convertit en una de les persones més riques d'Espanya. A més d'això, el català compte en el seu patrimoni amb habitatges, edificis d'oficines, negocis i participacions en nombroses empreses com a cellers o immobiliàries. Així mateix, continua obtenint diners pels drets dels formats de televisió que va crear.

Una descomunal fortuna que s'ha convertit en el motor desencadenant d'un intent d'assassinat en mans d'Ángela Dobrowolski. No obstant això, no va ser el productor el que la va denunciar, sinó que ho va fer l'hospital on va ser ingressat i el seu fill, fruit d'un matrimoni anterior, Pol Mainat.

Primeres declaracions de Pol Mainat

Fins ara ningú de la família s'havia pronunciat sobre aquest tema, però ha estat el primogènit de Josep Maria Mainat qui ha parlat per primera vegada a través d'un comunicat en 'Sálvame'. «Han passat moltes coses terribles, em faria una profunda vergonya explicar-les en públic i desitjaria que mai surtin a la llum», va dir. També va afirmar que en l'entorn del productor es troben «igual de consternats» que l'opinió pública davant el que ha passat.

«El meu desig és que la justícia pugui actuar sense cap trava i que els responsables d'aquesta situació paguin pel que han fet i estan fent. No tinc por i arribaré fins on faci falta», va declarar davant el plató de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari