YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El concurs 'Boom' viu el moment més emocionant de la seva història: «Mai haviem vist això, mai»

El presentador, Juanra Bonet, no s'ho creu

Imatge d'arxiu del concurs 'Boom' d'Antena 3
El concurs ha viscut un dels moments més al·lucinants de la seva història | Redacció

'Boom!' és un programa on la tensió és una constant. Amb els anys que porta en antena, Juanra Bonet ja està acostumat a pas del rellotge i a la incertesa de si els concursants tallen el cable correcte o pel contrari la bomba els acaba esclatant a la cara. Però el que va passar al programa d'aquest dimecres 8 de juliol gairebé acaba amb un infart del presentador.

Els components de l'equip 'Els Stewards' van acudir a 'Boom!' per enfrontar-se als veterans, 'Los dispersos'. Javi, un dels components dels aspirants a desbancar l'equip estrella, va ser el protagonista d'un moment únic en el programa que quedarà a la retina de tots.

La primera bomba de la tarda feia la seva aparició davant els concursants. Juanra Bonet es va disposar a llegir les pistes relacionades amb la pregunta sobre la lava. «És de color verd, està formada per roques foses, és menys densa que l'aigua i no se solidifica mai». Els aspirants van debatre i van decidir tallar el primer cable de color blau que feia referència a la pista «és de color verd».

En la seva primera decisió es van quedar amb 28 segons dels 45 que disposaven. «No es solidifica mai» va ser la següent pista que Javi va decidir descartar deixant només 8 segons per tallar l'últim cable i així respondre correctament la pregunta formulada pel presentador. Va ser llavors quan el concursant va decidir esgotar fins al final per tallar el cable vermell, «és menys densa que l'aigua», encertant la pregunta llançada per Juanra Bonet.

 

Cronòmetre a zero

El temps que Javi va trigar a tallar l'últim cable, va aconseguir posar molt nerviós a Bonet que es posava les mans al cap veient que amb prou feines quedava temps per respondre. El cronòmetre va arribar zero en el mateix instant en què el concursant va tallar el cable.

«Para, para! Deixeu aquest cronòmetre. Mai havíem vist això, mai», exclamava sorprès Juanra mentre li deia a Javi: «¿Però què fas boig?». La resta de concursants van esclatar en rialles davant la incredulitat del presentador. Per desgràcia per a ells, 'Los Stewards' no van aconseguir vèncer 'Los dispersos' que continuen un dia més en el programa.


Comentaris

envia el comentari