Muntatge amb les cares de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz

Passaran coses amb Cristina Pedroche: Dabiz Muñoz ja està avisat

Cristina Pedroche promet moltes sorpreses per al dia de les campanades, fins i tot a Dabiz Muñoz

Cristina Pedroche sempre genera una gran incertesa en aquestes dates pel vestit que lluirà per presentar les campanades. Provoca molta expectació i té la difícil missió de guardar-ho en secret. Molta poca gent coneixen el seu disseny, però un d'ells és Dabiz Muñoz.

Fa uns dies va anar a l'últim programa d''El Hormiguero' per revelar-ne alguns detalls. Tot i això, el que va aconseguir va ser generar més incertesa.

Pedroche va visitar el format d'Antena 3 amb una vestimenta bastant cridanera. Duia un vestit amb la seva anatomia estampada, molt provocativa i suggerent. Com ella mateixa va reconèixer, «crec que si pujo una foto a Instagram, me la censuraran».

Se li va preguntar per la revetlla de Cap d'Any i per les idees de vestuari per a la nit del 31 de desembre. Ha explicat que «passarà alguna cosa al món. Josie em va proposar un repte i ho he acceptat».

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz són dels pocs que coneixen el look | GTRES

A més, va afegir que, els «espectadors no hauran d'esperar a les campanades per veure'l». Pablo Motos li va preguntar si tenia intenció de rapar-se els cabells. Cosa que va deixar entreveure la col·laboradora de 'Zapeando'.

«No ho sé, però la vida són dos dies i aquesta cabellera la podria tornar a tenir en un parell d'anys», va assegurar amb un cert enigma. Va aparèixer a l'espai d'Atresmedia amb una «perruca de pèl natural perquè no vull que se sàpiga que hi ha a sota». Cristina Pedroche tampoc volia desvetllar «el que passa i el que passarà».

Els vestits de Cristina Pedroche de cap d'any
Cristina Pedroche amb els seus vestits | El Hormiguero

Com és lògic, només uns quants coneixen el nou look de Cristina Pedroche, que sempre està disposada a assumir aquesta classe de desafiament. Segur que troba el vistiplau de Dabiz Muñoz, que sempre ha donat suport a la seva parella. 

La vallecana promet donar la 'campanada' una vegada més. Va assegurar que aquest any no va tenir la necessitat de controlar el seu pes com havia passat anteriorment. Gairebé sempre era una obligació que havia d'assumir per entra als vestits.

«No passa res perquè mengi, no hi ha problema per la talla. No importaria si engreixés 10 quilos», revelava. Això afegia més incertesa al seu vestit, ja que probablement no utilitzarà una peça convencional.

El disseny continua guardat amb clau. Molt poques persones n'estan al corrent. Pablo Motos tenia molt interès a conèixer com era possible que ningú ho sabés. 

Ella li va respondre que «al juny gairebé mato Josie. Li manava fotos i no arribàvem a una idea. I abans d'anar-me'n de vacances necessitava tenir alguna cosa per anar-me'n tranquil·la».

Cristina Pedroche no estava convençuda amb la proposta

Cristina Pedroche va assenyalar que en aquesta ocasió va tenir força dubtes amb la proposta del dissenyador. 

«Hi va haver un gabinet de crisi. Em va explicar la seva idea, al principi no em va convèncer. Però com que me'n refio molt, li vaig deixar que m'ensenyés i se'm van saltar les llàgrimes», va assegurar.

Ha aclarit que no és un vestit com a tal, «no hi ha tela, és una altra cosa, és un missatge». En qualsevol cas, a Atresmedia segur que el tenen guardat amb clau com si fos un tresor. Faran tot el possible per mantenir-lo amagat fins uns minuts abans de les campanades.

Dabiz Muñoz, marit de Cristina Pedroche
Dabiz Muñoz coneix el nou look de Cristina Pedroche | GTRES

El misteriós vestit de Cristina Pedroche la darrera nit de l'any ja és una tradició. Com també ho és que Dabiz Muñoz s'ho acabi provant i després ho comparteixi a les seves xarxes socials. 

A Antena 3 saben que ni ella ni Chicote poden contagiar-se de coronavirus en aquests moments. La col·laboradora va assegurar que «em fan proves tota l'estona. Com que el vaig agafar fa temps, sembla que tinc anticossos, però necessito arribar sana i sense virus al 31».