Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco descobreix l'última mentida del seu pare per Nadal

David Flores Carrasco podria estar cansat dels enrenous familiars

David Flores Carrasco, fill de Rocío Carrasco i d'Antonio David Flores, s'ha convertit en un dels personatges més reconeguts de la televisió. Famós des que va néixer mai no ha volgut cridar l'atenció de la premsa perquè no està interessat en el món de l'espectacle.

No obstant això, els seus pares l'han situat a primera línia de la premsa del cor i és impossible deixar de parlar-ne en algunes circumstàncies. David Flores fa molt de temps que no té relació amb la seva mare Rociíto, però no li guarda rancor i està desitjant recuperar la relació amb ella.

Mentrestant, s'ha refugiat als braços d'Antonio David, que assegura que l'únic que vol és el bé de la família. Tot i això, alguns experts del cor s'han adonat que l'ex de Carrasco ha mentit en un assumpte de vital importància.

Primer pla d'Antonio David Flores amb mascareta
Antonio David Flores presumeix de tenir informació compromesa de Rociíto | cedida

Antonio David ha estat foragitat dels mitjans de comunicació, i cap d'aquests s'atreveix a donar-li veu perquè sap que podria ser perillós. Aquesta és una de les raons per les quals ha estat ell mateix s'ha buscat el seu propi altaveu.

L'antic col·laborador de Telecinco s'ha obert un canal de Youtube des d'on escampa els seus missatges i amenaces. De fet, va assegurar que tenia al seu poder una trentena d'arxivadors plens de documents que podrien deixar en evidència a Rocío Carrasco.

Així, va prometre que trauria a la llum aquestes dades compromeses per demostrar que la seva exdona no és tan bona com vol donar a entendre. Tot i això, ja ha passat molt de temps des que va llançar aquesta amenaça i de moment no ha exhibit cap informació.

Rociíto, per la seva banda, assegura que ja no té por de ningú, per la qual cosa continuarà amb la seva meteòrica carrera i continuarà lluitant pel seu tron. Telecinco i les xarxes socials li han facilitat la popularitat, i per primera vegada, se sent protegida per la premsa.

Segons ha explicat, ha estat més de dues dècades terroritzada perquè la majoria de periodistes se'n burlaven sense pietat.

David Flores Carrasco, mut: «Període de reconciliació»

David Flores ha patit força els últims mesos perquè ha perdut una persona important per a ell: Olga Moreno, l'exparella d'Antonio David. Segons un conegut mitjà de comunicació, l'antic col·laborador de Telecinco està intentant recuperar Olga, que es va convertir en una peça clau de la família.

Olga Moreno ha estat vista a Sevilla aquest cap de setmana
Olga Moreno és una persona que els fills d'Antonio David Flores volen molt | Mediaset

Una font de l'entorn de la família ha parlat amb la revista digital 'Informalia' i ha confirmat que l'exmatrimoni es podria donar una segona oportunitat. «Estan en període de reconciliació, intentant superar una crisi molt forta. S'estimen, i Olga no es creu tot el que diuen sobre les presumptes infidelitats del seu marit», declaren.

Antonio David Flores hauria estat infidel a Moreno en diverses ocasions, encara que ningú ha aportat proves fiables. Caldrà esperar un temps per veure si aconsegueixen superar els problemes, però tothom pensa que el que ha passat és massa greu.

Segons informa Telecinco, no només han existit enganys amorosos, sinó que podria haver-hi molt darrere que no s'està explicant.

David Flores té una relació molt especial amb les germanes, Rocío i Lola
Antonio David Flores vol recuperar Olga Moreno | Cedida

David Flores Carrasco està a punt de perdre la paciència

David Flores sempre s'ha mantingut a l'ombra i el seu comportament ha estat coherent, responsable i brillant. S'ha guanyat el respecte de tots els mitjans de comunicació i s'ha convertit en el membre més estimat del clan. Es rumoreja que podria estar cansat de les possibles mentides de la seva família.

Antonio David Flores va assegurar que tenia documentació suficient per tombar el testimoni que Rocío Carrasco va vendre a Telecinco.

Tot i això, ja ha passat temps des que va dir això, i cada cop més persones creuen que simplement vol cridar l'atenció. És difícil de creure que tingui informació compromesa sobre Rociíto i que encara no l'hagi fet pública.