Pepita Vilallonga al seu gabinet de consultes

La coneguda vident i tarotista Pepita Vilallonga, a presó

Pepita Vilallonga va estafar una dona gran dient-li que li quedaven pocs dies de vida

Pepita Vilallonga ha estat condemnada a dos anys i mig de presó per haver estafat una clienta en un ritual esotèric. Avui, dilluns 27 de desembre, l'Audiència de Barcelona ha conclòs que la vident es va aprofitar d'una dona gran que passava per un mal moment sentimental.

La justícia, per a més inri, creu que la vident va treure profit de la víctima aprofitant-se de la situació vulnerable en què es trobava. I és que això no s'acaba aquí: la víctima, de 77 anys, va arribar a desemborsar 31.000 euros. La mateixa audiència barcelonina també ha condemnat dos treballadors del gabinet de la vident, un dels quals és el seu fill.

La condemna és igual per als tres: dos anys i mig de presó. Així mateix, la justícia també imposa a Pepita Vilallonga i als seus treballadors la prohibició de fer aquest tipus de rituals durant el període de dos anys i mig.

Imatge televisiva de l'espai de Pepita Vilallonga
Pepita Vilallonga anirà a presó per haver estafat una dona gran | Cedida

La víctima va pagar 31.000 euros

Al judici, la víctima va arribar a explicar que havia perdut un total de 31.000 euros, que havien anat en benefici de Pepita i dels seus adeptes. Tot i això, va explicar que va renunciar a recuperar-los i va assegurar que no vol que ningú més caigui en aquest mena de trampes.

Segons la mateixa dona, els acusats la van espantar fins al punt de dir-li que «portava un mort a sobre», i ella, intimidada, va accedir a pagar una quantitat superior als 30.000 euros.

La víctima va assegurar que Pepita li havia dit: «Tens un mal d'ull, portes un mort a l'esquena i els teus gossos i tu morireu. No arribeu al cap de setmana». I va afegir: «I encara em van enfonsar més. Em van dir que havia anat molt tard a la consulta, que potser no arribaria viva al cap de setmana», va afegir.

Això sí, cal destacar que durant el judici va explicar que els rebuts que li feia Pepita Vilallonga eren d'una quantitat molt menor a la de la quota que havia pagat en altres ocasions. A més, va dir que a l'estafa també hi havia participat «un membre del Vaticà».

Fotomuntatge de Pepita Vilallonga
La tarotista va estafar una dona gran, que va accedir a pagar-li més de 30.000 euros | LND

Finalment, cal destacar que, en primera instància, la Fiscalia no va veure cap delicte en aquest cas. Durant el judici, la vident s'enfrontava a una pena de vuit anys de presó, però al final només li han caigut dos anys i mig.