Primer pla d'Anabel Pantoja plorant

Anabel Pantoja pren una decisió després de trencar amb la seva tieta Isabel: «40.000 euros»

La influencer no ha passat la Nit de Nadal amb Isabel Pantoja

Anabel Pantoja, neboda de la cupletista Isabel Pantoja i excol·laboradora de Telecinco, fa temps que està desapareguda de la petita pantalla. Segons ha sortit publicat, Isabel no vol que treballi al món de l'espectacle, i Anabel prefereix no tenir problemes amb la família. Ho ha intentat per tots els mitjans, però actualment amb prou feines té relació amb la cantant.

Anabel Pantoja acostumava a passar les festes nadalenques a Cantora, finca que Isabel Pantoja utilitza com a residència habitual. No obstant això, aquest any ha preferit celebrar la Nit de Nadal lluny de la seva família perquè la situació és força controvertida. Recordem que la vídua de Paquirri té molts problemes amb el seu fill, Kiko Rivera, i aquest conflicte ha dividit el clan en dos bàndols.

Fotomunatge de Kiko Rivera i Anabel Pantoja
Kiko Rivera i Anabel Pantoja pràcticament no tenen contacte | LND

Anabel dona suport la seva estimadíssima tieta, Isabel, però la cantant no acaba de confiar en ella, així que prefereix estar sola durant una temporada. Recentment, Asraf Beno, nòvio de Chabelita i gendre de la cantant, ha reaparegut a 'Viva la vida' per a confirmar el que molts periodistes ja sabien. La mare de Kiko no vol veure ningú i únicament confia en el seu germà Agustín.

Chabelita, filla de l'artista, s'ha hagut de refugiar al seu entorn per a suportar el rebuig que ha tornat a patir per part de la seva mare. «Hem passat el Nadal amb amics, cantant i rient, i la veritat és que hem estat millor del que pensàvem», confessava Asraf Beno al programa esmentat. I el que ha dit ha generat molta polèmica, ja que corrobora els rumors que circulen des de fa mesos.

Anabel, igual que els seus cosins, Kiko i Chabelita, no és ben rebuda a Cantora, però ha pres una decisió per a deixar de patir. Estarà apartada de la televisió durant un temps, ja que així no haurà de donar explicacions complicades. Vol demostrar que per a guanyar diners no necessita el cognom que té.

Anabel Pantoja, al descobert: «l'aneguet lleig»

La neboda de la Pantoja està en boca de tothom perquè s'ha esforçat molt per a guanyar-se la confiança de la família, i no ho ha aconseguit. María Patiño, presentadora de 'Socialité', ha aprofitat per a revelar el secret d'Anabel. Segons ha explicat al programa que condueix, «s'ha gastat 40.000 euros» en retocs estètics.

La sevillana treballava a 'Sálvame' i era companya de María Patiño, per això els seus fans no entenen per què la gallega l'ha traït. Els espectadors saben que Patiño és una gran aficionada a la cirurgia estètica, motiu pel qual no entenen perquè té aquesta actitud. Consideren que no hauria d'haver publicat el gran secret de la cosina de Kiko Rivera i Chabelita.

Segons els crítics, l'excol·laboradora de 'Sálvame' va començar a treballar als mitjans de comunicació «sent l'aneguet lleig de la seva família». Actualment, però, és una de les cares més cotitzades de la crònica social i pren les seves pròpies decisions. Té prou força per a defensar-se dels seus detractors i no consenteix que ningú posi en perill la seva trajectòria mediàtica.

Anabel Pantoja celebra la seva solitud ballant

La influencer ha publicat un vídeo a les xarxes socials que ha tranquil·litzat els seus seguidors, ja que es mostra bastant positiva. La influencer ha celebrat el Nadal ballant una cançó i demostrant que no necessita ningú per a ser feliç. Gràcies al testimoni d'Asraf Beno, 'Viva la vida' ha confirmat que la família Pantoja està trencada, però sembla que a Anabel no li importa.

La sevillana ja no té relació amb la seva tieta Isabel, la cap visible del clan, o almenys pràcticament no tenen tracte. Hi havia mitjans que asseguraven que la cupletista demanaria a la seva neboda que passés la Nit de Nadal amb ella, però no ha estat així. No hi ha res que pugui tornar a unir la família.