Primer pla d'Ana María Aldón després de Supervivientes

Ana María Aldón, preocupada per la salut del seu fill: «És molt trist»

Ana María Aldón ha revelat que el seu nen ha donat positiu en coronavirus

Ana María Aldón, dissenyadora i tertuliana de Telecinco, s'ha convertit en una de les cares més estimades dins de la crònica social. Va saltar a la fama per ser la dona del torero José Ortega Cano, però de seguida va demostrar que estava perfectament capacitada per brillar amb llum pròpia.

Actualment, treballa de col·laboradora al programa 'Viva la Vida', però ha passat una cosa que li ha apartat de l'esmentat espai televisiu. La dona del destre va revelar a les seves xarxes socials que havia hagut de passar la Nit de Nadal a urgències perquè el seu fill tenia 39,5 de febre.

Segons va explicar, el jove estava molt il·lusionat per l'arribada del Pare Noel, però lamentablement els plans van canviar d'un moment a l'altre. Davant d'això, i com que la tertuliana té un poder mediàtic incomparable, tots els seus seguidors estaven preocupats.

Ana María Aldón a la presentació de Gold Music Club a Madrid el 3 de juny del 2021
Ana María Aldón s'ha de retirar temporalment de 'Viva la Vida' | Gtres

Ahir, Ana María va reaparèixer a 'Viva la Vida', programa en què col·labora setmanalment, per revelar la pitjor notícia: el seu petit ha donat positiu en coronavirus. Per tant, ella i la seva família han d'estar aïllats per prevenir els contagis. «Tots ens hem fet la prova i som negatius menys el nen», declarava visiblement seriosa.

José Ortega Cano gaudeix d'una connexió especial amb el seu fill, motiu pel qual entenem que ell també està força preocupat. Des que la família travessa moments massa controvertits, tenien una gran il·lusió per l'arribada del Nadal. «És molt trist perquè l'any passat també estàvem confinats», declara Aldón a 'Viva la Vida'.

La dissenyadora havia d'estar present a plató, ja que recentment li han atorgat una secció que està tenint molt d'èxit entre l'audiència. Tot i això, en haver estat en contacte directe amb un positiu ha de romandre aïllada fins que li diguin els metges. Afortunadament, la salut del jove no corre perill i segons explica Ana Maria ja no té febre.

Ana María Aldón se sincera: «Ho tinc claríssim»

Ana María Aldón gaudeix d'una situació privilegiada, ja que en molt poc temps s'ha envoltat d'un exèrcit de seguidors que aplaudeix tots els seus passos. Segons els seus companys, la col·laboradora és força agraïda amb els seus fans, per això comparteix amb ells els seus esdeveniments importants. Per tant, el contagi del seu petit no seria menys, així que ha explicat el que ha passat al seu compte d'Instagram.

José Ortega Cano i Ana María Aldón amb el seu fill.
José Ortega Cano i Ana María Aldón estan preocupats pel fill | LND

Aldón va connectar en directe amb 'Viva la Vida' per explicar per què no podia ser present al programa: el seu petit té coronavirus. Després s'ha passat per les xarxes socials i ha explicat: «El resultat és positiu i tinc claríssim que s'ha contagiat a l'escola. Els símptomes: febre i mal de coll, vaig pensar que eren plaques».

La dona de José Ortega Cano, tot i que està amoïnada, ha sabut mantenir la calma i transmetre un missatge d'esperança, ja que és important que persones amb el seu poder mediàtic informin del perill que té no prendre les precaucions recomanades per les autoritats. D'altra banda, tant el torero com la seva família, tal com els va passar l'any passat, hauran de passar confinats les festes nadalenques.

Ana María Aldón tranquil·litza el seu públic: «El nen està bé»

Ana María és conscient que el coronavirus és un tema delicat, però afortunadament el seu fill no té símptomes greus. La col·laboradora està trista perquè no podrà anar a visitar la seva família, ja que tant ella com José Ortega Cano haurien d'estar aïllats. «El que em fastigueja és que no poder anar a Cadis, perquè ja que el nen està bé, el que més em fastigueja és no poder veure la meva mare», declarava.

Alhora, la dissenyadora va utilitzar les seves xarxes socials per animar als seus seguidors a veure 'Viva la Vida'. «Aquesta tarda no us perdeu el programa perquè està molt simpàtic, ja veureu quins malvats són i quina broma em gasten». El públic no ha trigat a mostrar el seu afecte i solidaritat davant d'aquesta situació tan controvertida perquè Aldón és una persona molt estimada.