María Teresa Campos amb ulleres de sol i posat molt seriós

María Teresa Campos es deixa veure amb l'home de la seva vida i revela un secret

María Teresa Campos ha donat una notícia completament inesperada

María Teresa Campos, presentadora i icona de la premsa rosa, fa un temps que es troba retirada dels mitjans de comunicació. A més a més, travessa una situació complicada arran que les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego, hagin protagonitzat un enfrontament sense precedents. I és que, tot i que les germanes estaven disposades a signar la pau pel bé de la matriarca, finalment va passar una cosa que ho va canviar tot.

Per la seva banda, María Teresa havia aconseguit que la seva família enterrés la destral de guerra per Nadal i celebrar una festa que pretenia ser històrica. Tot i això, la periodista Carlota Corredera va descobrir que la comunicadora estava força preocupada per l'avenç de la pandèmia. Segons va explicar, havia passat una cosa que li havia fet canviar d'opinió i el sopar de la nit de Nadal corria perill.

María Teresa Campos sortint de casa seva
María Teresa Campos recupera la il·lusió gràcies a la família | GTRES

Així, María Teresa Campos suposadament es va plantejar cancel·lar la reunió familiar per prevenir els possibles contagis de coronavirus. Per tant, Terelu i Carmen han estat a punt d'estar separades durant les festes nadalenques, però per sort han seguit endavant amb els seus plans.

Durant les últimes hores María Teresa ha sigut vista acompanyada de Gustavo, el seu xofer i home de confiança. De fet, la presentadora el considera un membre més de la família Campos, ja que coneix tots els secrets del clan i sempre ha estat discret.

Recentment, fins i tot ha comprovat en primera persona que Carmen Borrego i la seva germana Terelu tornen a ser un equip fantàstic perquè han passat juntes la nit de Nadal i és possible que també s'hagin ajuntat per Nadal.

Sí, perquè un reporter ha enxampat la matriarca de les Campos dins del cotxe que condueix Gustavo, i en ser preguntada pel seu estat d'ànim, ha respost: «Jo estic bé, vaig a casa de la meva filla». Així doncs, tot fa pensar que la comunicadora ha recuperat el somriure gràcies a l'esforç que ha fet el seu entorn proper.

María Teresa Campos, al límit: «Hem de seguir»

María Teresa Campos ha estat una de les persones més poderoses dins dels mitjans de comunicació, motiu pel qual els periodistes li tenien un gran respecte. Així mateix, hi havia certa por en informar dels seus escàndols, ja que tenia força influència i podia prendre certes decisions. Però, el problema és que amb prou feines té presència, i ara els seus enemics han aprofitat el moment.

Carmen Borrego assegura que no se sent ben tractada per alguns membres de la seva família, com ara la seva neboda Alejandra Rubio. Per la seva banda, la jove que pensa que Borrego és força injusta i per això porta un temps sense tenir-hi relació. Un enfrontament que ha acabat separant a les germanes Campos, encara que tenen una conversa pendent.

Carmen Borrego i Terelu Campos, totes dues plorant
Terleu Campos prefereix no tenir problemes amb la seva germana Carmen | LND

Carmen garanteix que cada vegada està més a prop de signar la pau amb la seva família, encara que reconeix que li queda camí per recórrer. «He parlat amb Terelu i hem de continuar parlant, però ja hi ha un punt de partida», declara Borrego al programa 'Sálvame'. I malgrat que la matriarca de les Campos ha tocat fons després d'aquests enrenous, sembla que a poc a poc està sortint a la superfície.

María Teresa Campos ho confessa: «Tota la família»

María Teresa Campos, al costat del seu inseparable Gustavo, ha confessat que el clan que presideix torna a formar un equip fantàstic. A més a més, tothom volia saber com havien passat les Campos les festes nadalenques, i ara, per fi, la presentadora va resoldre el misteri. «Estic bé, passaré la Nit de Nadal amb Alejandra, Terelu i tota la família», declarava entusiasmada.

Terelu Campos, segons els experts en crònica social, ha estat la més prudent durant la guerra familiar, ja que en cap moment ha fet declaracions explosives i sempre ha intentat mantenir ocults certs secrets. Afortunadament, la tensió és cosa del passat, encara que no seria estrany que el conflicte tornés a esclatar més endavant.