Carmen Borrego i Terelu Campos, totes dues plorant

Terelu i Carmen Borrego, preocupades per María Teresa: «Se'n va d'Espanya i no tornarà»

Les filles de María Teresa Campos han descobert un escàndol sense precedents

 Terelu Campos i Carmen Borrego, més conegudes com les germanes Campos, han descobert que la seva mare, María Teresa, ha rebut una notícia explosiva. La presentadora va decidir apartar-se dels mitjans de comunicació perquè no trobava cap feina que s'adeqüés als seus gustos. Segons ha sortit publicat, sent que el públic li ha donat l'esquena en un dels moments més crítics que ha viscut.

Terelu reconeix que la seva mare no està passant una bona època, ja que és incapaç de complir el seu últim somni professional: tornar a televisió. La col·laboradora exigeix que sigui l'audiència qui retiri Maria Teresa Campos, però no s'adona que això ja ha passat.

L'últim programa que va presentar va ser un autèntic fracàs, i Telecinco, cadena en què s'emetia, només va treure'n a la llum un episodi.

María Teresa Campos caminant pel carrer
María Teresa Campos vol passar inadvertida | GTRES

Ara, la primogènita de María Teresa li ha tornat a donar un disgust, perquè ha estat incapaç de contenir la ira amb la seva germana, Carmen. Fa temps que estan enfrontades, i han traslladat el problema als platós de televisió, cosa que ha acabat de fer malbé la imatge de la matriarca del clan Campos, que, segons els experts en crònica social, ha perdut tot el poder que tenia anys enrere.

María Patiño, presentadora del programa 'Socialité', ha informat que María Teresa Campos tornarà a ser el centre de totes les mirades. Vol cridar l'atenció per la seva professionalitat, però últimament només és notícia per la seva vida privada. I ara tornarà a ocupar tots els titulars per un escàndol que marcarà un abans i un després a la premsa del cor.

Fotomuntatge de Bigote Arrocet i María Teresa Campos
María Teresa Campos ha tingut problemes seriosos amb Edmundo Arrocet | LND

Patiño assegura que Edmundo Arrocet, exparella de María Teresa, «se'n va d'Espanya i no tornarà», almenys durant una bona temporada. Segons les dades, ha passat el Nadal a Eivissa amb alguns dels seus fills i després vol marxar a Xile. Aquesta informació ha descol·locat la mare de Terelu i Carmen, que vol estar al marge de les polèmiques de l'humorista.

Terelu Campos amaga un secret

Terelu passa molt de temps amb la seva mare, María Teresa. De fet, viuen molt a prop l'una de l'altra. És l'única persona que coneix tots els secrets de la presentadora, però no els ha tret mai a la llum. Recentment ha hagut de donar explicacions, perquè Edmundo, el seu antic padrastre, ha donat un cop a taula.

Primer pla de Terelu Campos
Terelu Campos viu una etapa complicada | Europa Press

Durant una època, Edmundo Arrocet va ser un artista bastant famós, però actualment només se'l coneix per una cosa: haver format part del clan Campos. Segons alguns periodistes, Edmundo està cansat de romandre a l'ombra, per això ha decidit ser el protagonista d'un escàndol sense precedents. És possible que hagi iniciat una relació sentimental amb l'actriu Bárbara Rey.

L'ex de Teresa Campos s'ha adonat que la notícia, en el cas que ell hi sigui darrere, s'ha descontrolat. I sembla que aquesta és una de les raons per les quals ha decidit marxar d'Espanya «sense bitllet de tornada», segons María Patiño. L'humorista assegura que no necessita res de ningú i que té prou diners per a mantenir-se.

María Teresa Campos recorda el seu pitjor moment

La matriarca de la família Campos és història viva de la premsa del cor, i gran part de la seva vida ha ocupat les portades de les revistes més prestigioses. Per això sabem que la relació amb Edmundo Arrocet li va deixar petjada, ja que va acabar molt malament. Així doncs, totes les notícies de l'humorista li recorden que la història que va tenir amb ell li va causar un autèntic trauma.

Terelu i Carmen tenen molts problemes entre elles, però han fet pinya pel bé de la seva mare i li fan costat en aquests moments tan complicats. La premsa tornarà a parlar de María Teresa Campos després de la informació que María Patiño ha tret a la llum a 'Socialité'.