Bertín Osborne molt enfadat al carrer.

Bertín Osborne recorda el seu fill mort i lamenta l'error que va cometre: «pare absent»

Bertín Osborne revela el seu gran trauma i fa una promesa

 Bertín Osborne, presentador i cantant, fa molt de temps que treballa a la premsa del cor, però mai havia concedit una entrevista tan sincera. És el conductor de 'Mi casa es la tuya', un programa de Telecinco que dissabte a la nit va canviar de nom per a celebrar el Nadal.

Toñi Moreno va ser l'encarregada de presentar l'espai, titulat 'Su casa es la suya', i va aconseguir una fita històrica.

Bertín Osborne va seure a sopar amb tots els seus fills i va recordar que, lamentablement, faltava algú a taula. El cantant va estar casat amb la model Sandra Domecq, amb qui va tenir quatre fills, i un d'ells, per desgràcia, va morir.

Segons va explicar, el nen va néixer amb una malaltia bastant complicada que li afectava el fetge, i no va superar el sotrac.

Bertín va confessar que Cristian, el bebè mort, va perdre la vida als seus braços, i aquesta desgràcia va suposar «un revés brutal» per al matrimoni. No obstant això, el comunicador estava molt enamorat de Sandra, així que va continuar amb ella i junts van formar una família estupenda. El problema és que es van casar massa joves i Osborne volia gaudir de certes coses.

Toñi Moreno es va quedar sense alè en escoltar quan en sentir les paraules de l'entrevistat, que es va mostrar molt sincer. El presentador reconeixia que ha sigut «un pare absent”, perquè just quan es va divorciar de Sandra Domecq es trobava al millor moment de la seva carrera. Reconeix que el ritme laboral tan agitat que portava va posar fi al matrimoni amb la model i li va impedir passar el temps que calia amb les filles.

Alejandra Osborne, la filla gran de Bertín, va confessar que quan era petita, va notar molt l'absència del cantant i el va trobar bastant a faltar. Aquesta és una de les raons per les quals amb prou feines va notar que s'havia separat de la seva mare, Sandra, ja que estava acostumada a que no fos a casa.

«La separació no em va costar, perquè ell no hi era mai. Sempre estava viatjant, i la infància la vam passar amb la nostra mare», explicava Alejandra.

Bertín Osborne es trenca: «Se'm va morir als braços»

Bertín ha dedicat unes paraules molt emotives a Sandra Domecq, la seva primera dona, que va morir el 2004, quan ja feia temps que estaven separats.

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín Osborne és un mestre dels mitjans de comunicació | GTRES

«Vaig tenir quatre fills amb ella, i no em vull oblidar del gran, que va néixer amb un problema al fetge i se'm va morir als braços», va declarar força afectat. I tot seguit va reconèixer que la mort del seu primogènit va suposar «un impacte terrible».

Osborne va aconseguir superar la sotragada gràcies al suport de Sandra, que sempre va ser al seu costat en els pitjors moments.

Segons va explicar a 'Su casa es la suya', mai va tenir cap problema seriós amb Sandra. De fet, van seguir sent amics després de separar-se. «Em trucava per coses insòlites. Un dia em va dir que es divorciaria, i jo intentant convèncer-la perquè no es divorciés».

Bertín Osborne i Fabiola Martínez
Bertín i Fabiola van trencar fa uns mesos | GTRES

Claudia Osborne, una altra filla del cantant, se sent molt orgullosa que els seus pares tinguessin una relació tan idíl·lica. No obstant això, va voler deixar clar que ella no va tenir relació amb Bertín fins a certa edat perquè ell passava molt de temps treballant.

«Vaig començar a tenir relació amb el meu pare als set anys, i als moments més delicats de la meva vida ell no hi era. Els vaig passar amb la meva mare», va sentenciar.

Bertín Osborne explica la veritat: «He perdut el temps»

El presentador va lamentar haver passat tant de temps fora d'Espanya, lluny de la seva família, i va prometre que mai tornarà a cometre aquest error. «L'únic que no es pot recuperar és el temps, i jo he perdut el temps amb les meves filles», va declarar. El presentador té dos fills més amb Fabiola Martínez, la seva última exdona, i amb ells té una relació molt diferent.

Carlos i Kike, els fills de Fabiola i el cantant, no pateixen cap mena de falta. Ells també van participar a 'Su casa es su casa' i van crear un moment que passarà a la història de la televisió. Tothom coincideix que el comunicador ha après dels errors del passat i que ara és una persona molt més responsable i coherent.