El canal de televisió català que està a punt de desaparèixer

El director de TV3, Vicent Sanchis, admet que el Super3 corre risc

Logo Super3
El canal Super3 està en risc | CCMA

La preocupació sobre el canal Super3 és una evidència, la seva audiència ha arribat al seu mínim històric, només un 0,5% a l’octubre. Lluny queden els temps on l'espai infantil, que encara no era un canal, arrasava entre tots els nens catalans.

La vida del Super3 ha canviat molt, a principis del 90 i fins ben entrat el nou segle, aquest espai es va convertir ràpidament en la referència dels nens catalans. Sèries com Bola de Drac, Doctor Slump, Musculman, Doraemon, els bobobobs, 10+2, les 3 bessones, els barrufets, el detectiu Conan o l’inspector Gadget, van marcar un abans i un després en els dibuixos infantils.

El Super3 en perill

En aquella època, el Super3, només era un espai, ara sent un canal, és quan més està patint. Ja fa temps que el Super3 és l’últim dels canals de tele infantils per darrere de Clan, Boing i Disney Channel. No col·loca cap sèrie en el Top 10 de les més vistes. 

El director de TV3, Vicent Sanchis, admet que el Super3 corre el risc de caure «en la marginalitat». Ara mateix l'única prioritat de Sanchís és salvar el canal, malgrat que reconeix que les dificultats són enormes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari