Plató de Sálvame amb els col·laboradors

El canvi a la programació de Telecinco que deixa 'Sálvame' sentenciat

'Sálvame' rep un nou revés

'Sálvame' porta dotze anys en antena, i sempre ha tingut molt d'èxit. No obstant això, els últims mesos estan sent especialment durs per al programa de Telecinco. I és que està rebent moltíssimes crítiques i ha perdut un judici molt important.

A més, s'ha quedat sense diversos col·laboradors de pes. En concret, Mila Ximénez va morir aquest any, i Kiko Hernández ha decidit deixar el programa temporalment per una crisi personal.

Per aquests motius i per la rivalitat que té amb 'Pasapalabra', està perdent audiència. Així doncs, Mediaset ha fet un canvi en la programació que torna a deixar enfonsat l'espai de les tardes de Telecinco.

'Sálvame' pateix un canvi d'emissió

Telecinco està disposat a qualsevol cosa per a recuperar espectadors i guanyar l'esmentat concurs d'Antena 3 en audiència. Per això, ara durà a terme una modificació que afecta directament el programa presentat per Jorge Javier Vázquez.

Aquesta modificació s'establirà aquest divendres, 15 d'octubre. I consistirà en què l'espai acabi a les 20:00. D'aquesta hora fins que comenci l'informatiu de la nit, s'emetrà una sèrie turca: 'Amor a segunda vista'.

Anteriorment, Mediaset ha provat d'emetre a aquesta hora concursos com 'Alta tensión', presentat per Christian Gálvez. És més, fins i tot ha avançat 'Secret Story' per enganyar els seus seguidors. Tanmateix, cap d'aquestes accions ha aconseguit l'èxit esperat.

L'audiència segueix sense remuntar, i per això la productora ha decidit provar sort amb una altra cosa. Confia que aquesta nova mesura sí que captarà els televidents, però caldrà esperar per a veure el resultat que obté.

De moment, el que es farà divendres només serà una prova per a veure si els espectadors reaccionen positivament al canvi, però no es descarta que si funciona i aconsegueixen restar audiència al concurs de Roberto Leal, s'implanti definitivament.

Sigui com sigui, el que està clar és que la versió 'Tomate' de 'Sálvame' es veurà afectada. El programa durarà una hora menys i això suposarà que tingui menys contingut.

I això, per descomptat, no agradarà gens als seus incondicionals, que estan farts que aquest espai sempre es vegi perjudicat per modificacions que mai s'acaben d'implantar.

'Sálvame' es veurà afectat per una telenovel·la turca

Ara que les sèries turques arrasen a tot el món, Telecinco creu que emetent-ne una pot recuperar l'audiència perduda. Creença que el portarà a emprendre l'esmentat canvi en la programació d'aquesta setmana.

'Amor a segunda vista' és una comèdia romàntica que s'està emetent a Divinity de dilluns a divendres a les 17:30. I la veritat és que en aquest canal està funcionant molt bé. Ho demostra el fet que ha estat la millor estrena d'una sèrie turca en tota la seva història.

[Tweet] 1443987322186317825 [/ tweet]

Bugra Gülsoy i Ozge Özpirinçi són els actors protagonistes de la telenovel·la, en la qual donen vida a Fatih i Zeynep, respectivament.

El primer interpreta un jove i atractiu milionari que no es vol casar amb la dona que la seva família vol. I la segona és una dona que es veu en la tessitura de revelar una cosa molt important al seu entorn. En efecte, que el seu nòvio l'ha abandonat i que ara és mare soltera.

El destí vol que s'entrecreuin les vides d'aquests personatges, que s'acabaran enamorant després de veure que tenen moltes similituds i que es poden ajudar mútuament enfront dels diferents tràngols que tenen amb les seves famílies. Fingiran que són parella davant els seus respectius éssers estimats.