Primer pla d'Antonio David Flores

Carlos Sobera aixeca el veto a Antonio David Flores: «Podrà respondre a 'Mediaset'»

Antonio David Flores tindrà l'oportunitat d'explicar la seva versió en 'Mediaset', tot i el veto que tenia establert

Sembla que Antonio David Flores està cridat a tancar el triangle de declaracions públiques a Telecinco. Unes declaracions que estan protagonitzant les dues dones que han ocupat en algun moment el seu cor.

Una idea que semblava del tot impossible si tenim en compte el que va passar quan es va estrenar la docu-sèrie de Rocío Carrasco. En aquest moment, Telecinco semblava que feia un examen de consciència i decidia rescindir el contracte d'Antonio David Flores.

I és que consideraven que no era coherent tenir-lo en la seva plantilla. Un fet que va ser molt aplaudit per l'audiència. Però, ara, podria donar un tomb important, fins i tot causant un acomiadament en cadena de l'audiència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Quan ahir va començar l'especial 'Ahora Olga', Carlos Sobera, qui exercia com a mestre de cerimònies, va llençar una afirmació que va deixar a l'audiència muda.

El presentador va dir que de moment ha parlat Rocío Carrasco, aquesta nit Olga Moreno i atenció. De sobte, va afirmar que aviat podrà respondre Antonio David Flores a través de Telecinco.

De ser això cert, malgrat que tot apunta que sí, Sobera no es llençarà a la piscina si no té molt clar els passos que seguirà la cadena. Telecinco estarà reculant i acceptarà que torni el polèmic col·laborador, malgrat la causa que el persegueix i de tot el que ha explicat Rocío Carrasco en aquesta mateixa cadena.

Una volta que arribaria després que el col·laborador hagi denunciat a la cadena i la productora de 'Sálvame', en considerar que ha estat acomiadat de manera totalment improcedent. Potser, ara que s'ha celebrat la primera sessió d'aquest judici, és possible que les dues parts hagin acordat la tornada del col·laborador.

O almenys per poder respondre i defensar-se a través dels mateixos canals que ho ha fet la mare dels seus fills. Un moviment que tindria molt sentit a judicialment, però que de segur, no els hi semblarà bé a tots aquells espectadors que durant setmanes van aplaudir el relat de Carrasco.

Aquesta decisió tampoc agradarà a tots aquells professionals de l'empresa i que ho han apostat tot per la versió de Rocío. Concretament ens estem referint a Carlota Corredera i els responsables de la docu-sèrie. Que per un moment, s'havien cregut que 'Mediaset' els estava donant suport incondicionalment amb el gran treball que havien realitzat.

També hauríem de recordar que hi ha sobre la taula una quarta entrevista especial i que podria veure la llum en les pròximes setmanes. Aquesta és la que protagonitzaria Rocío Flores i que ja tindria un contracte de Telecinco sobre la taula per seure a respondre a la seva mare.

Una cosa que de moment ha rebutjat encara que ho ha fet de manera vetllada. Però ara cobrant explícitament i sense poder queixar-se de les preguntes que li facin.

Recordem que sobre ella recauen veus que l'acusen de vetar col·laboradors i dirigir fins i tot els continguts de les gales de 'Supervivientes'. I tot perquè la tertúlia jugués a favor seu i que no hi hagués res que pogués fer perillar l'honor de la seva família.

Antonio David no ho tindrà fàcil

De moment Antonio David Flores no ha sortit a la televisió defensant-se. Però sí que ha fet una aparició en un canal de Youtube, parlant per uns quants milers de persones i sense massa armes per defensar-se.

Tanmateix, allà ja vam poder veure que va seure sense cap prova. Excepte per tres carpetes que va mostrar en pantalla i que després vam poder veure que estaven buides.

Si finalment Telecinco li dona l'oportunitat, esperem que almenys aprofiti la plataforma. I així pugui presentar alguna mena de prova per no tornar a quedar de nou a l'alçada del betum.