Carlos Sobera amb un participant de 'First Dates'

Carlos Sobera al·lucina amb el que diu un home a 'First Dates': què està passant?

Carlos es va deixar emportar pel comentari que un noi va fer sobre la seva bellesa

Carlos Sobera és la cara visible de First Dates. De fet, First Dates no seria l'èxit que és sense el carisma de Carlos donant joc al programa i conduint-ho amb mà mestra.

Ja sigui per donar una mica d'impuls a les parelles més tímides, reconduint situacions vergonyoses o donant joc i vida a les cites, Carlos acostuma a trobar el to perfecte.

És per això que molts dels participants tenen una enorme alegria de conèixer Carlos Sobera en persona. Sempre és ell qui els rep, qui trenca el gel i presenta a la persona que pot acabar sent la seva futura parella.

El comentari ruboritzant d'un participant a Carlos Sobera

La breu conversa que el Carlos sempre manté a l'inici del programa amb les persones que van a First Dates serveix per conèixer-los encara que de vegades, és el Carlos qui s'emporta alguna sorpresa.

Va ser el cas de la xerrada amb Alejandra i Idriss.

Carlos Sobera seriós
Carlos Sobera és un dels presentadors més carismàtics de la televisió | Mediaset

Alejandra, 25 anys, veneçolana i tripulant de cabina busca algú amb qui «enseriar-se», és a dir, començar una relació seriosa.

Idriss per la seva banda, té 26 anys, és agent immobiliari de San Fernando, a Cadis, i d'ell mateix afirma que «semblo el típic imbècil i realment no ho soc, tinc un bon fons i un bon cor».

Carlos els va presentar i després de conèixer-se es va disposar a acompanyar-los a taula. Va ser aquí quan Idriss es va deixar anar i va sorprendre el presentador amb un comentari que va descol·locar força Carlos.

«Ets més maco en persona, eh!». Carlos va aprofitar l'ocasió, ràpid de reflexos com és per agafar el guant que li llançava Idriss. «Què m'està passant? He d'estar 'embellint' o alguna cosa perquè tothom em diu "ets més maco en persona", ha de ser...»

Alejandra volia passar la primera dels tres, ja que la simpàtica conversa sobre la bellesa natural de Sobera es produïa mentre caminaven.

Ella no sabia on dirigir-se i així ho va verbalitzar: «aniria jo primer, però no sé on vaig».

Carlos de nou va demostrar sentit de l'humor, ja que encara divagava sobre els motius pels quals últimament tothom li deia guapo i va concloure amb un «no, jo tampoc».

«Anem tots tres així, a l'uníson», deia rient de si mateix, mentre caminaven cap a les taules.

L'amor triomfa a First Dates

Un detall divertit i que demostra que són molts els que troben Carlos Sobera un tipus atractiu, a més de simpàtic i bona gent.

Idriss i Alejandra coincideixen en molts aspectes de la seva vida. Tots dos són emprenedors, ell està a punt d'obrir la seva pròpia agència immobiliària i ella vol prosperar a la vida.

Tots dos s'atreuen físicament i a més, ell és fan absolut de Harry Potter i a Alejandra també li agraden els llibres.

Idriss i Alejandra de 'First Dates'
Idriss i Alejandra | Mediaset

L'únic que els separa és la distància, ja que Alejandra vol viure a Madrid i Idriss a Cadis. Bé, i la llengua, que Alejandra va al·lucinar amb les expressions purament gaditanes d'Idriss.

El futur d'aquesta parella es va decidir amb les proves finals, en què havien de fer algunes accions per veure'n la compatibilitat. Allà van jugar amb els petons de caragol (ella no sabia que era i no va voler gens fer la prova) i amb un tímid petó al coll.

Idriss sí que va voler una segona cita amb Alejandra, i ella també va accedir entre rialles i bromes pel munt d'expressions de Cadis que ella no entenia.