Fotomuntatge de Carlos Sobera i la seva dona, Patricia Santamarina

Carlos Sobera ja no pot amagar més la mentida a la seva dona Patricia

Carlos Sobera, avergonyit després de sortir a la llum la veritat

Carlos Sobera és un presentador que inspira confiança als espectadors dels programes que condueix a Telecinco. Sempre ha estat un comunicador molt ben considerat tant per la cadena com pels seus seguidors des que saltés a la fama als 90.

Carlos Sobera és un presentador que es mou com peix a l'aigua als directes de televisió i els seus caps ho saben. Per això, sempre li donen la confiança i li permeten presentar formats d'èxit com 'Supervivientes', 'Secret Story' o 'First Dates'.

El cas és què aquest dimecres, Telecinco emetia la segona gala de 'Tierra de nadie' després del debut d'aquesta gala de 'Supervivientes' fa només set dies.

Carlos Sobera ja no pot amagar més la mentida de 'Supervivientes'

Carlos Sobera es va tornar a posar al capdavant del programa previ a la gala central dels dijous presentada per Jorge Javier Vázquez. El cas és que a la gala de dimecres va passar una cosa que no va passar desapercebuda per als seguidors del reality de Telecinco.

Imatge de Carlos Sobera presentant Supervivientes: Tierra de nadie
Carlos Sobera a Telecinco   | Mediaset

Encara que molts pensaven que 'Tierra de nadie' s'emetia en directe, res més lluny de la realitat. El programa d'aquest dimecres es va enregistrar un dia abans. Però no es va poder emetre en aquesta data, ja que la cadena de Fuencarral tenia programat un nou capítol de la sèrie 'Entrevías'.

L'assumpte és que un col·laborador de l'espai, en aquest cas Rafa Mora, potser sense adonar-se'n, va revelar que el programa estava sent emès en un fals directe.

Avui dia, la majoria de col·laboradors de televisió són alhora influencers a les xarxes socials, plataformes en què comparteixen el que fan de forma rutinària.

Rafa Mora la lia i es descobreix la veritat

El citat Rafa Mora va penjar el dia anterior a l'emissió del programa, el 10 de maig, un stories al compte d'Instagram que mostrava alguns col·laboradors del debat. Així, a la imatge se n'aprecia a alguns d'ells amb la mateixa roba al programa emès dimecres. Queda més que clar que les gales es graven dimarts a la nit, quan Telecinco emet la sèrie protagonitzada per José Coronado.

Primer pla de Rafa Mora
Rafa Mora va revelar la gran mentida de 'Supervivientes 2022'   | Europa Press

A la imatge, el col·laborador valencià surt al costat de Tom Brusse, Samira, Jorge Pérez i Lola Mencía. A més, també s'apunta que el fals directe es va fer perquè dimecres s'enregistra una gala de la versió italiana del reality. Un concurs que també pertany a Mediaset, i tots dos programes comparteixen mitjans i equip durant tres mesos.

L'any passat ja va passar una cosa idèntica amb 'Supervivientes: Conexión Honduras', gala que s'emetia els diumenges. Amb això s'entendria millor per què les últimes setmanes no s'ha salvat cap supervivent a les gales presentades per Sobera. I és que no es poden fer les votacions dels espectadors si són programes gravats prèviament.

El 'fals directe' té els dies comptats

Amb tot, aquesta emissió en 'fals directe' de 'Supervivientes' no durarà gaire temps. Es preveu que el directe torni als dimarts en unes dues setmanes, quan s'acabi d'emetre la primera temporada de 'Entrevías'.

Imatge dels concursants de Supervivientes 2022
'Supervivientes' torna a estar al punt de mira | Mediaset

Ahir a la nit, Telecinco va emetre una nova gala de 'Supervivientes 2022' on es va veure quin dels nominats era el tercer expulsat. Ainhoa Cantalapiedra, Alejandro Nieto, Juan Muñoz o Kiko Matamoros marxaria de l'illa on comparteixen reality amb la majoria dels concursants.

▶️ Llega a España Charo Vega, primera expulsada de Supervivientes

El cas és que qui menys vots va sumar va abandonar el seu grup i va marxar amb Rubén Sánchez a Playa Paraíso. Després, tots dos candidats protagonitzen el següent duel d'expulsió definitiva, el resultat del qual se sabrà el diumenge 15 de maig a 'Supervivientes, Conexión Honduras' amb Ion Aramendi.