Carlos Sobera deixa tothom de pedra: «Jo somreia a l'enterrament de mun pare»

El presentador ha fet la seva entrevista més personal

Carlos Sobera presentant 'El Debate' de 'La isla de las tentaciones 2'
El presentador ha concedit la seva entrevista més personal| Telecinco

Sens dubte, Carlos Sobera és una de les cares televisives més conegudes i estimades del nostre país. Qui va ser en el seu dia principalment presentador de concursos en la seva etapa a Antena 3, ha acabat demostrant que s'adapta a tota mena de formats. Només cal veure'l a 'First Dates' o en el seu pas per 'La isla de las tentaciones'.

Però al que no estem acostumats és a conèixer una faceta més íntima d'ell. I no hi ha dubte que s'ha 'despullat' totalment en l'última entrevista que ha concedit al programa 'El Faro' de la cadena SER. Va tenir temps per parlar de la seva infància, de les seves pors, però també d'alguns dels moments més durs que ha viscut al llarg de la seva vida.

El presentador basc no ha dubtat a parlar de la relació que va tenir amb els seus pares, especialment amb el seu pare, a qui té present en la majoria de les seves respostes i amb el qual mostra una gran unió, necessària per a un nen que, explica, «necessitava afecte». I és que recorda que mai es va queixar, i això que treballava setze hores al dia.

Això sí, explica un detall sobre el comiat del seu pare que no havia reconegut fins ara i que és realment sorprenent. Segurament ningú s'esperarva que Carlos Sobera confessés a Mara Torres, conductora del programa, el següent: «Et diré una cosa que mai he explicat... Jo somreia a l'enterrament del meu pare». Va ser una reacció segurament més pròpia de no saber com afrontar una pèrdua com aquesta.

El greu problema de salut que li va poder canviar la vida

Com dèiem, Carlos Sobera també va tenir temps de parlar de la seva infància, on reconeixia que, tot i ser un bon estudiant que va arribar a treure matrícules en la carrera de Dret, sempre li va costar adaptar-se a l'escola. A més, explicava l'estranya relació d'amor i odi que l'uneix al mar.

I és que, tot i que veu en ell un punt de llibertat, la realitat és que confessa que alhora li té un gran temor, sobretot perquè no sap nedar. Durant la seva entrevista també va tenir temps de recordar possiblement el seu episodi més dur dels últims anys, que li podria haver canviat totalment la vida.

Va ser l'any 2018 quan va patir un problema de salut, que va trigar mesos a confessar, el qual va significar un autèntic abans i després. «Vaig tenir una infecció bacteriana per un abscés i van haver-me d'intervenir. Vaig estar quatre dies ingressat», va explicar el 2019 a les seves xarxes, i reconeixia que va tenir un «principi de gangrena», que a punt va estar de costar-li la vida. És per això que des d'aquest moment «et planteges que la vida vols viure-la, però de veritat».

Preparant noves aventures professionals

Però Sobera també va tenir temps per parlar sobre la seva vida als platós, admetent que li segueix agradant conèixer gent del carrer i seguir fent coses noves. I ara mateix en això està, ja que té dos nous projectes molt diferents en marxa.

D'una banda, el presentador seguirà sent una de les principals apostes de 'Mediaset', que l'ha escollit perquè sigui el conductor en la tornada a televisió d'un dels programes més mítics del nostre país. Carlos Sobera serà el presentador d'una nova versió de 'El precio justo', que el grup ja estaria preparant, encara que es desconeix per quina de les seves dues cadenes principals.

Però no només això. Sobera està desenvolupant ara mateix una altra faceta seva més desconeguda com és la d'actor. És un dels protagonistes de l'obra 'Asesinos todos', acabada d'estrenar a Madrid i dirigida pel convalescent Jordi Sánchez.


Comentaris

envia el comentari