Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera fa saltar totes les alarmes després de saber què ha passat

Carlota Corredera no pot amagar més la veritat

Carlota Corredera està molt preocupada pel gir que està fent la seva vida. I és que, el que menys s'esperava és que la seva sortida de Sálvame fos el principi del final de la seva carrera professional.

De la nit al dia, la gallega va anunciar que, després de més de 13 anys, havia pres la decisió d'abandonar totes les seves funcions dins d'aquest conegut programa de Telecinco.

Carlota Corredera plorant en un plató de televisió
Carlota Corredera viu uns moments professionals força complicats | Telecinco

I, encara que al principi no se li va donar gaire importància, amb el pas de les setmanes es va saber la veritable raó de la seva sortida de Mediaset España.

Tal com va assegurar Libertad Digital, la marxa de Carlota Corredera pot estar vinculada amb l''Operació Deluxe', una trama d'espionatge il·legal a més de 140 famosos del nostre país en què s'han vist involucrats diversos rostres de Telecinco.

Ara, i amb el seu nom a la palestra, Carlota Corredera ha fet saltar totes les alarmes en assabentar-se de les darreres novetats del cas.

Carlota Corredera no pot amagar la veritat

Carlota Corredera ja no pot amagar més el que està passant. I és que, després que la seva imputació a l'operació sortís a la llum, la periodista s'ha convertit en una de les principals protagonistes d'aquesta trama d'espionatge il·legal.

Aquest dijous, 9 de juny, la secció La crítica rosa, del programa radiofònica Es la mañana de Federico, va fer servir part de la seva emissió per tractar les novetats que han sortit a la llum en relació amb aquest cas.

A més de parlar dels judicis que se celebraran d'aquí a uns dies, Isabel González, Beatriz Cortázar i Daniel Carande van tenir l'oportunitat de comentar alguns casos en particular.

I és que, sense anar més lluny, aquest pròxim dilluns, 13 de juny, Carlota Corredera podrà veure com Andrés Fernández, marit de Chayo Mohedano, s'asseurà davant el jutge per testificar contra els responsables de La Fábrica de la Tele.

Imatge d'Andrés Fernández, el marit de Chayo Mohedano
Andrés Fernández es converteix en una peça fonamental a l''Operació Deluxe' | GTRES

Fa uns dies, va ser la mateixa artista la que, a través de les xarxes socials, va carregar durament contra Carlota Corredera i la resta de l'equip directiu de Sálvame.

«Volem justícia perquè ningú torni a patir el que nosaltres hem patit perquè a una cadena li interessava anul·lar-nos professionalment i personalment guanyant amb la publicitat i audiències molts diners», va assegurar la cantant al seu compte de Twitter.

«Ahir em va arribar un article de Telecinco donant com a notícia que els meus fills estan creixent. Això és notícia? Notícia són els judicis penals que teniu a les portes, el primer el 13 de juny. Després de vuit anys patint, parla Andrés Fernández, el meu marit. Els nostres fills per ser els nostres fills no patiran el vostre assetjament», prosseguia.

Aquesta inesperada sessió de l''Operació Deluxe' ha provocat que l'esperat interrogatori a Óscar Conejo i Adrián Madrid pel suposat espionatge que haurien dut a terme des de Sálvame, es posposi fins al 20 d'aquest mateix mes.

Carlota Corredera es converteix en el centre de totes les crítiques

Carlota Corredera ha pogut sentir les dures paraules que Andrés Fernández li ha dedicat públicament. Sí, ja que, després d'anys a l'ombra, el marit de Chayo Mohedano, per fi, ha decidit explicar el malson per on ha hagut de passar.

A través del canal de YouTube de Javi Oliveira, va explicar tots els detalls de la seva vinculació a l''Operació Deluxe'. Anys abans que aquesta suposada trama criminal sortís a la llum, tant ell com la filla de Rosa Benito van denunciar les irregularitats que s'estaven duent a terme des de la cúpula de Sálvame.

Fotomuntatge de Carlota Corredera i David Valldeperas
Andrés Fernández carrega durament contra Carlota Corredera i David Valldeperas | Catalunya Diari

«L''Operació Deluxe' arriba perquè aquesta gent ha continuat fent el que jo vaig denunciar al seu dia. Se sentien impunes», va assegurar, deixant Carlota Corredera sense paraules.

El novembre del 2019, Andrés va acudir davant la justícia per interposar una denúncia contra David Valldeperas i Raúl Prieto per mostrar al seu programa una imatge de la seva fitxa policial.

Ara, i després de l'enrenou que s'ha generat al voltant d'aquesta trama d'espionatge, el demandant està segur que es farà justícia. «Soc positiu. Per fi, després de tants anys, arriba aquest judici. La Justícia és lenta, però arriba», anunciava victoriós.

L'únic que demana Andrés és que Carlota Corredera i la resta de responsables de l''Operació Deluxe' «acabin a la presó, que és on han d'estar aquest tipus de persones».