Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.

Surt a la llum el motiu real i amagat del divorci d'Anabel Pantoja amb Omar

La separació d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez no es va produir per la causa que ella va explicar

Anabel Pantoja es troba concursant a Supervivientes aliena a tot el que s'està dient a Espanya sobre ella i gaudint d'un idil·li amb Yulen. Desconeix que el seu exmarit, Omar Sánchez, s'ha assegut en un plató per parlar de la seva separació.

I tampoc no sap que s'ha revelat el veritable motiu pel qual ella va decidir trencar el seu matrimoni, quatre mesos després del seu casament.

En concret, s'ha explicat que la causa real d'aquesta separació i que ningú no sabia va ser una cosa que ella va fer. Rafa Mora ha narrat a Sálvame que estant casada va ser infidel a la seva parella amb un altre home. Sí, exactament amb un cambrer de Sevilla.

Anabel Pantoja i la veritable raó de la seva ruptura

La col·laboradora de Sálvame va explicar entre llàgrimes al començament d'any el perquè havia decidit deixar Omar. Va exposar que s'havia adonat que la relació estava més freda i que ja no sentia el mateix. I aquest va ser el mateix argument que va fer servir davant el canari per exposar-li la seva decisió.

Però sembla que la neboda de la 'tonadillera' hauria mentit a tothom. Rafa Mora ha estat l'encarregat de 'desemmascarar-la' al programa. Ho ha fet explicant que, en realitat, ella va prendre aquesta determinació perquè havia comès una infidelitat.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia que es van casar
Anabel Pantoja va decidir separar-se quatre mesos després de casar-se. | GTRES
 

Segons ha relatat, aquesta infidelitat la va dur a terme setmanes abans de decidir acabar amb el seu matrimoni. I el tercer en discòrdia és un jove cambrer de Sevilla que coneixia des de feia temps.

És més, el mateix Omar el coneixia. Això sí, el col·laborador ha assenyalat que «quan Anabel li parlava al seu marit d'aquest noi li mentia, no li explicava la realitat».

Després, ha afirmat que «la vegada que ells s'enrotllen al magatzem d'una discoteca, La Piconera, és al desembre. Després d'una nit de rialles, acaben tots dos fent inventari al magatzem».

Primer pla de Rafa Mora
Segons Rafa Mora, Anabel va enganyar Omar amb un noi de Sevilla. | Europa Press
 

Mora ha donat més detalls de l'affaire: «Aquest noi no tenia parella, no tenia cap objecció a explicar la relació que tenia amb ella. Una relació que ha durat uns dos o tres mesos. No és una sola nit, és una cosa que va més enllà i, fins i tot, tenien algun pla de futur».

Anabel Pantoja i les dades del seu suposat amant

La cosina de Kiko Rivera desconeix del tot el que ara veu la llum sobre la seva vida personal. Quan en sigui conscient segur que es preocuparà molt, sigui veritat o no. I més quan descobreixi que ja s'estan donant més dades del que, presumptament, n'ha estat l'amant.

A Sálvame s'ha revelat que és germà d'un dels toreros més famosos d'aquest país. De la mateixa manera, hi ha hagut una persona que el coneix bé i que n'ha ofert més informació. El destre Antonio Pavón és el que ha explicat que «és un noi de bona família, molt agradable, educat, afectuós i simpàtic».

«Ell treballa a La Piconera, que és un lloc de moda a la capital sevillana, i és el que atén les persones quan són als reservats. I segurament en una d'aquelles nits de gresques sevillanes és on va conèixer Anabel. És maco, més aviat blanquet i va vestit com un sevillà molt maco».

María Patiño ha afegit alguna cosa sobre aquesta última qüestió. Ha afirmat: «Físicament no té res a veure amb 'El Negro', ni tan sols en la manera de vestir. Tampoc no s'assembla a Yulen Pereira».

▶️ Más detalles sobre la nueva pareja de Piqué a la que Shakira ya pone cara