Carlota Corredera amenaça Kiko Matamoros: «Tens sort que no sigui la directora»

Els dues cares de 'Sálvame' s'han retrobat avui després de la topada que van tenir

Carlota Corredera s'ha mostrat públicament molt orgullosa de molts dels seus companys de 'Sálvame'. La majoria, des del primer dia que es va començar a emetre la docu-sèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', van fer un examen de consciència i van admetre que s'havien equivocat amb el tracte que havien donat a Rocío Carrasco durant molts anys, donant com a veritat absoluta el que comptava Antonio David Flores i que deixava Rociíto com una mala mare.

Entre aquests es troben Belén Esteban, Lydia Lozano o Kiko Hernández. Fins i tot han participat en els debats especials explicant com havien estat manipulats i que havien donat com a veritats absolutes coses que ningú els havia demostrat. No obstant això, hi ha altres cares de 'Sálvame' que encara a dia d'avui qüestionen Carrasco i, si poden, donen un copet a l'esquena a Antonio David, creient que això els ajuda a ser fidels a l'amistat que han tingut durant anys amb ell. Sense cap dubte, Kiko Matamoros està dins d'aquest segon grup. Fins i tot ha arribat a afirmar que no ha vist la docu-sèrie i que, tot i això, es creu amb autoritat per opinar del seu contingut. Una cosa que la mateixa Corredera li va retreure aquesta mateixa setmana.

La presentadora li va dir a Kiko que no veient la sèrie li estava faltant el respecte a la cadena i la productora per la qual treballava. I és que el documental era la suma de la gran feina que han fet molts dels seus companys durant els últims mesos i, per poder opinar i donar la seva visió sobre el tema, almenys hauria de veure-la. No obstant això, el col·laborador va al·legar que no l'havia vist perquè moltes coses li recordaven els problemes que havia tingut en el passat amb els seus fills i que, per aquest motiu, ho ha evitat. Aquest discurs, però, no va convèncer Carlota i que li va tornar a dir que sense fer els deures no es pot anar a treballar a un programa.

Aquesta conversa va servir per donar pas a un enfrontament molt més dur. Carlota també va haver de bregar contra Antonio Montero, que es va atrevir a mostrar un perfil molt més crític, arribant a dir que ell està en el seu dret de considerar que Rocío Carrasco és una mala mare. Unes afirmacions que van acabar d'escalfar a la presentadora i que va demanar l'expulsió del tertulià.

Dimarts, Corredera i Matamoros es van retrobar i, allò que havia de ser una broma, ha acabat tornant a enfangar la relació entre els dos companys de feina. I és que, tot i l'afecte que es tenen mútuament, sembla que ja tenen marcat el motiu que els distanciarà per sempre: el testimoni de Rocío Carrasco.

«Tens molta sort»

La conductora de 'Sálvame' ha preguntat a Kiko si és veritat que la nit anterior no havia dormit perquè ha estat veient la docu-sèrie capítol per capítol. No obstant això, el col·laborador ha dit que no i que la sèrie que ha estat veient és 'Los Soprano'. Aquesta resposta ha molestat molt Carlota, que li ha dit al col·laborador que té molta sort que ella no sigui la directora del programa perquè, en cas de ser-ho, li hauria encomanat des del primer dia fer el minutatge del programa, apuntant-se en una llibreta tots els detalls per comentar l'endemà a 'Sálvame'.


Comentaris

envia el comentari