Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera confessa el seu patiment en revelar el secret de casa seva

Carlota Corredera lidera un grup de persones solidàries amb els més necessitats

Carlota Corredera és la presentadora amb més personalitat de la televisió. I és que es caracteritza per ser directa, transparent i ferma en el seu estil i en el fons, no deixa ningú indiferent.

Tot i presentar un xou embogit com és 'Sálvame', Carlota defensa el seu paper com a periodista i també s'implica en causes variades. És evident que la situació a Ucraïna ens té tots amb el cor en un puny, sobretot per les devastadores conseqüències que està deixant la guerra.

Milions de refugiats que han hagut de fugir a altres països buscant asil, vides esbiaixades per la tragèdia i famílies trencades. Així, moltes cares conegudes del nostre país han volgut solidaritzar-se i mostrar el seu suport a la causa.

Carlota Corredera viu amb tristesa la situació actual

Començant per Carlota Corredera, que viu molt de prop el conflicte, ja que té a casa una persona que procedeix d'Ucraïna. Arran del cas de la seva gran amiga Rociíto, la presentadora no dubtava a parlar obertament sobre què significa per a ella la família.

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlota Corredera i el seu marit tenen una treballadora a casa seva d'origen ucraïnès| GTRES

«Li donem molta importància perquè és una família que surt molt a la tele, però quants familiars no es parlen?», es preguntava.

«A la teva família no la tries, la teva família et ve imposada. Tu tens una família de sang i una família escollida. Que la família de sang encaixi, és una fortuna molt gran», sostenia.

«Tu has de saber triar amb qui estar i amb qui no. La gent tòxica i la gent que no et fa bé, que et resta i no t'hi suma, s'ha de tenir lluny», opinava.

Carlota Corredera
Carlota Corredera ha mostrat tot el suport a Ucraïna | Mediaset

A més a més, Corredera reconeixia estar molt esglaiada amb la guerra d'Ucraïna. Així, se sincerava: «Tinc una persona molt propera que és d'Ucraïna, que és la senyora que treballa a casa meva».

«Per sort, ha pogut portar la seva família aquí. És terrorífic tot el que està passant. És impossible que no t'impregni una mica de tristesa tot el que estem veient a la tele», lamentava.

Alhora, la presentadora també va voler mostrar tot el seu suport a les dones «que estan travessant la frontera d'Ucraïna soles, passant molta por. Havent-hi deixat els seus marits, els seus pares i els seus germans a Ucraïna. Per elles també calia donar el call».

Carlota Corredera, solidària i empàtica

Des de l'explosió del conflicte entre Rússia i Ucraïna, són molts els famosos que s'han abocat al dolor del nostre veí europeu. I molts ho han fet solidaritzant-se a través de la moda i els seus estilismes. Aquest és el cas de la reina Letícia, que apareixia lluint una brusa al més pur estil ucraïnès durant el lliurament dels Ajuts a Projectes Socials de la Fundació Mútua Madrileña.

Mentre que, per la seva banda, Carlota Corredera optava per vestir els colors de la bandera del país durant una de les seves intervencions a 'Sálvame'.

«És terrorífic tot el que està passant. Tota la meva solidaritat per a ells i també per als companys que s'hi estan jugant la pell per explicar-nos el que està passant. És un país europeu que està sent massacrat», afirmava contundent.

La viguesa va recollir fa uns dies un premi per la tasca en defensa de la igualtat
Carlota Corredera s'ha solidaritzat amb el patiment de les dones | GTRES

«Tots estem molt pendents del desastre humanitari que està passant a Ucraïna. Tinc una persona molt propera que és d'allà», explicava emocionada.

«Una dona que hi té els seus dos fills, els seus cinc nets, i està desesperada. L'únic que em deia ahir era 'no ens abandoneu, no abandoneu el poble ucraïnès'», demanava.

D'altra banda, Jorge Pérez, col·laborador de 'Ya es mediodía', parlava en directe sobre el gran acte de solidaritat que ell i la seva família havien decidit fer, acollint una família ucraïnesa a casa seva.

«Estem molt contents perquè finalment hem aconseguit que vinguin. Es quedaran per temps indefinit i a l'espera que vingui més gent», anunciava davant la sorpresa dels seus companys.

Jorge Pérez, guanyador de la penúltima edició de Supervivientes
Jorge Pérez confessa haver acollit una família d'Ucraïna | Instagram / @jorgeperezdiez

«Al principi era una cosa que sufragaríem nosaltres, però la gent va voler col·laborar i hem aconseguit fins a un romanent de 1.000 euros», explicava.

Tot i que, a més a més, constatava el que s'havien inflat els preus per un bitllet d'avió «gairebé 3.000 euros per tres persones des de Varsòvia. És una barbaritat, però tot i això hem aconseguit 1.000 euros més, i se'n va sumant més per omplir-los la nevera».

«Ho sufragarem nosaltres, però ens van demanar que ho féssim públic perquè tothom pogués col·laborar. Estem molt agraïts de tota aquesta solidaritat», assegurava.