Carlota Corredera a 'Sálvame'

Carlota Corredera revela en directe un dels secrets més ben guardats de Paula Echevarría

La teoria de la presentadora ha fet reflexionar els col·laboradors de 'Sálvame'

Si aquesta mateixa setmana coneixíem que Paula Echevarría estava esperant el seu segon fill, encara eren moltes els dubtes que ens quedaven per saber i sembla que 'Sálvame' i concretament la seva presentadora, Carlota Corredera, tenen les respostes que tots estàvem esperant.

Durant la secció 'Amb M de Mujer', la presentadora es queixava de tots els mitjans de comunicació que havien convertit en notícia l'edat de l'actriu per a ser mare, indicant que potser a aquesta li ha costat quedar-se embarassada o que simplement, ho hagi fet a aquesta edat perquè li venia de gust.

La teoria que confirmaria que Echevarría espera un nen

Una vegada debatut aquest tema, els col·laboradors especulaven sobre el sexe del futur fill de Paula Echevarría i Miguel Torres, ha estat llavors quan Corredera ha afirmat saber el sexe del bebè, encara que la seva teoria de moment es basa en proves molt simples i que potser, no s'acaben corresponent amb la realitat.

La presentadora afirmava que Paula estava esperant un nen. Davant aquesta afirmació els seus companys han volgut saber més i la teoria ha deixat a tots al·lucinats.

Corredera s'ha basat en la publicació que ha compartit Paula Echevarría en el seu compte d'Instagram. En aquesta es pot veure a l'actriu acompanyada de la seva filla i de la seva parella. Si ens fixem bé, es pot veure com anuncia el seu embaràs utilitzant una emoticona que et deixa triar si poses un nen o una nena i en aquesta ocasió, utilitza al nen. La presentadora ha vist en això un clar indici i que marcaria la diferència.

L'actriu encara no s'ha pronunciat sobre el tema

Els fotògrafs han intentat aconseguir les primeres paraules de Paula i saber si realment estava esperant un nen però per part seva, la protagonista ha declinat donar més dades, més enllà de la confirmació que està embarassada i que estan molt contents amb la notícia que ha fet pública a través de les seves xarxes socials.