Primer plano de Carlota Prado, concursante de Gran Hermano

Carlota Prado, de 'Gran Hermano' trenca el silenci i confessa la seva nova il·lusió

L'exconcursant ha tornat a parlar mentre espera la celebració del judici

Carlota Prado ha tornat a aparèixer als mitjans de comunicació després de quatre anys del calvari que va viure com a concursant de 'Gran Hermano Revolution'.

Aquella edició del format més longeu i reeixit de Telecinco va estar envoltada de polèmica amb un presumpte abús sexual ocorregut dins de la casa.

La suposada víctima del terrible episodi va ser Carlota Prado, jove que no va dubtar a interposar una denúncia contra el seu presumpte agressor i company del concurs, José María López.

Els fets haurien passat durant la matinada del 3 al 4 de novembre de 2017, quan la parella es va ficar al llit després d'una nit de festa.

Tot el que va passar va ser recollit per desenes de càmeres i micròfons que van convertir els treballadors i responsables del programa en una mena de còmplices del presumpte delicte.

«Si s'analitza i es pensa bé, la veritat no té pressa. Confio en la meva paraula i confio en la veritat. Més, sobretot, confio en totes les gigues d'informació gravada i documentada», assenyala en l'última entrevista a 'El Confidencial' sobre les proves que va presentar al judici.

Carlota Prado continua la seva batalla contra la productora de 'Gran Hermano' i Telecinco

La productora Zeppelin TV i la mateixa cadena han estat assenyalades per silenciar i enterrar un escàndol que ha suposat un dels moments més foscos de la televisió.

El seu protocol d'actuació davant dels fets va ser durament qüestionat, ja que no van oferir suport a la concursant i van intentar amagar-ho per no sortir-ne perjudicats.

Les imatges de Carlota plorant al confessionari mentre reproduïen, sense el seu consentiment, els enregistraments dels fets van ser un clar reflex de la falta de tacte per part del reality. Els responsables també van quedar retratats amb altres accions que la jove ha explicat.

«Van trucar el meu antic advocat, dos o tres cops, per donar-me 25.000 euros i oferir-me desenvolupament professional. Era per dir-los 'aneu-vos-en a prendre pel sac', la frase en si no m'agrada, però és per enfadar-se de debò; t'atures a pensar-ho i... Vaja», relata a 'El Confidencial' deixant veure que van voler comprar el seu silenci.

Carlota Prado, concursant de Gran Hermano
Carlota Prado ha carregat amb duresa contra Telecinco i els responsables de Gran Hermano | TheShow DDT a Youtube

Tanmateix, després de tot el que havia viscut al programa, Prado no estava disposada a callar i es va proposar portar el seu cas davant la justícia. Cosa que va fer amb el suport de l'audiència, que es va bolcar per provocar la cancel·lació del programa fins que hi hagi una sentència sobre el cas.

Carlota Prado parla sobre els seus plans de futur en espera del judici

De moment, però, el cas i la polèmica semblen estar lluny de resoldre's. El judici continua sense celebrar-se, el presumpte agressor continua amb la seva vida i el format ha tornat a Telecinco encobert sota un altre nom: 'Secret Story'.

Davant d'aquesta situació, Carlota no ha tingut més remei que lluitar per anar a judici com més aviat millor i seguir donant visibilitat al seu cas a través de les seves entrevistes.

«Després d'una època de mala sort, sí, tinc nous advocats. A més, puc afegir que no vull demanar la nul·litat del procés que es va iniciar en el seu moment. Vull que se celebri el judici com més aviat millor», explica en les seves declaracions.

Com va fer fa uns mesos durant una entrevista amb Coto Matamoros, amb qui manté una relació sentimental, la jove està disposada a continuar alçant la veu a través de la pintura. La nova il·lusió és explotar la seva faceta artística al màxim.

«Vull pintar. Avui, per exemple, m'he comprat dos esprais i vull pintar un llenç gran. Només necessito música. Art. Creure és crear. Hi ha gent que necessita veure per creure, però quan estàs inspirat, sents i és real, creus; i això és art. Per tant, no es tracta d'expressar tot el que portes dins, es tracta de fluir al màxim», assegurava Carlota.