Ja és oficial: Carmen Borrego prepara la seva tornada imminent a 'Sálvame'

El director de 'Sálvame' ha admès que estan expectants amb el que suposaria la tornada de la col·laboradora

Imatge d'arxiu de Carmen Borrego, filla de María Teresa Campos
Ja és oficial: Carmen Borrego prepara la seva tornada imminent a 'Sálvame' | Catalunya Diari

'Sálvame' va començar l'emissió d'ahir anunciant que tenien una dada i que quan s'expliqués, podria molestar molt a María Teresa i Terelu Campos. Poc després, vam conèixer que aquesta informació està estretament vinculada amb Carmen Borrego i, si hem estat atents a l'actualitat del programa, no ha resultat especialment complicat caure en la dada que s'està guardant la direcció del programa. 

I és que només començar, 'Sálvame' va confirmar que es troben en la fase final de negociació amb Carmen perquè es reincorpori en els pròxims dies com a col·laboradora de ple dret del format de Telecinco. La seva tornada serà d'allò més polèmica, ja que la seva germana Terelu ho va passar francament malament en el sí del programa després de la renúnica de Borrego. Tant és així que, col·laboradors com a Belén Esteban o Gemma López, han lamentat en diverses ocasions que Terelu abandonés la seva feina per culpa de la seva germana. 

Així serà la tornada de Carmen Borrego

El programa ha avançat que al llarg de la tarda coneixeríem les condicions en què s'estaria tancant el presumpte contracte de Carmen. Aquest, a diferència d'anteriors ocasions, no s'hauria tancat directament amb la col·laboradora, ja que la direcció de 'Sálvame' hauria optat per fer-ho amb totes les garanties i curar-se en salut, passant per la representant de la filla de María Teresa Campos.

Tot i que encara no coneixem les condicions que ha posat Borrego per tornar, segurament aquestes premisses demanaren vetar alguns dels seus companys amb els quals va tenir problemes en el passat. A més, el més segur és que la tertuliana demani no parlar de la seva família, i que totes les seves aparicions se centrin únicament en la secció que li han preparat a mida i que podria estrenar en els pròxims dies.

La feina que li faran fer passarà per presentar la secció de 'La defensora de la audiencia', espai que ja va presentar durant molts anys la seva mare i que ara podria protagonitzar la germana de Terelu.


Comentaris

envia el comentari