Una concursant de 'La Casa Fuerte', maltractada de petita

Una de les concursants va enfrontar-se al 'Mirall de l'ànima'

Els concursants de la segona edició de 'La Casa Fuerte'
Samira i Cristini tenen una guerra des del primer dia | Telecinco

Cristini Couto segurament és una de les concursants menys conegudes dins de 'La Casa Fuerte'. Així i tot, la seva presència és primordial per ser una font de conscienciació en ser una dona que ha patit molt durant la seva infància. 

Així ho ha explicat ella mateixa davant del 'Mirall de l'ànima', un exercici que realitzen de manera individual durant les gales, en què han d'enfrontar-se als nusos de les seves vides i intentar desfer-los davant la seva mateixa ombra, traient tot el que tenen dins i fent còmplices als espectadors del programa de totes les vivències que han marcat les seves vides.

Cristini ha explicat la dura infància que va viure, una vida que no va ser gens fàcil ni a l'escola, però tampoc a casa, un lloc que lluny de ser un espai de pau, era una autèntica guerra, on mai va aconseguir trobar el seu espai.

La 'miss' ha explicat entre llàgrimes que en la seva època escolar la perseguien, li tiraven pedres, la insultaven i li feien sentir molt malament, causant-li un malestar molt gran i que encara avui dia  li segueix fent molt de mal.

La jove ha seguit explicant que la seva família tampoc va ser el bàlsam que buscava quan no aconseguia situar-se en el seu terreny escolar. El seu germà, l'únic que té, també la insultava i la sotmetia sempre, segons ella, a un maltractament psicològic i físic que la va acabar d'enfonsar del tot.

La model ha admès que han sigut moltes les ocasions que ha volgut perdonar al seu germà, però aquest acostament no s'ha acabat consolidant perquè ell tampoc ha aconseguit estimar-se a si mateix.

Segurament, amb aquestes confessions, s'entengui molt millor el caràcter de la concursant de 'La Casa Fuerte', una persona molt fràgil i que no accepta que ningú quedi per sobre d'ella. 

En el seu cas, Cristini ha preferit que els seus companys estiguessin durant la seva radiografia, acabant la sessió amb un gran aplaudiment dels seus companys que han acabat entenent molt millor algunes de les reaccions de la seva companya. Albert Álvarez, un dels grans suport de la brasilera en el programa, ha acabat plorant molt mimetitzat amb el relat de la seva amiga.

Cristini serà demandada quan surti de 'La Casa Fuerte'

Des del primer dia de convivència, un viatge a Dubai per participar en un esdeveniment privat, va sortir entre els temes de conversa. Mentre Samira intentava evitar parlar-ne, Cristini aprofitava aquest presumpte viatge per carregar contra la seva companya.

La brasilera ha intentat destapar-la insinuant que va intentar participar en unes festes privades en la luxosa ciutat, sent descartada pels amfitrions el primer dia, perquè no va satisfer les expectatives de l'esdeveniment. Per la seva banda, Cristini va afirmar que en aquesta ocasió, va tenir millor sort i els organitzadors de la festa la van convidar a quedar-se al lloc durant quinze dies.

La seva companya el que li va molestar no va ser que es digués que ella no valia i que no va acabar agradant als amfitrions, sinó el que va acabar amb la paciència de Samira va ser que ella mateixa va assegurar que mai havia participat en un esdeveniment en el qual la finalitat és mantenir relacions sexuals.

El que ella sí que va explicar en 'Sábado deluxe' va ser que havia assistit a festes privades com a noia d'imatge, deixant molt clar que mai havia passat a majors i que el seu paper es limitava a ser una assistent més de les festes. Una explicació que segueix sense convèncer a Cristini i que insisteix a desemmascarar el veritable paper de la seva companya de 'reality'.

Aquestes insinuacions li han costat molt cares a la concursant brasilera, que ja en una de les primeres gales va ser advertida per Samira de les possibles accions legals que emprendria contra ella per donar a entendre que exerceix l'ofici més antic del món.

Cal recordar que aquesta última va perdre a la seva última parella per anar a explicar al 'Deluxe' aquest treball d'acompanyament que ha realitzat durant algun temps.


Comentaris

envia el comentari