Pilar Rubio: Les seves publicacions d'Instagram més polèmiques

Els 'posts' de la presentadora de televisió mai passen desapercebuts

Pilar Rubio durant una intervenció al programa El Hormiguero
Les publicacions de la presentadora són molt destacades a les xarxes socials   | GTRES

Pilar Rubio és una de les dones més famoses de la televisió espanyola, ja que és coneguda per les seves aparicions en alguns dels programes més vistos: 'Sé lo que hicisteis...' (La Sexta), 'Operación Triunfo', 'Más que baile' (Telecinco) i, actualment, 'El Hormiguero' (Antena 3).

Està casada amb el capità del Reial Madrid, Sergio Ramos, amb qui té quatre fills:Sergio Jr, Marco, Alejandro i Máximo Adriano. La parella formada per Pilar Rubio i Sergio Ramos formen part del rànquing dels famosos espanyols amb més seguidors a Instagram, on la presentadora és també una famosa 'instagramer' amb 5,2M de seguidors.

Amb tantíssims de seguidors, Pilar Rubio és protagonista de moltes polèmiques, sobretot cada vegada que publica una fotografia en el seu compte d'Instagram perquè moltes de les seves accions són analitzades amb lupa i molt comentades. A continuació pots veure alguns dels posts més polèmics de la presentadora.

  • També et pot interessar: El inconfessable complex físic de Pilar Rubio que amaga en les seves sessions de fotos

La foto familiar més criticada de Pilar Rubio

El passat dissabte, 14 de novembre, Pilar Rubio va celebrar l'aniversari del seu fill Marco, on el petit va complir 5 anys i, per celebrar-ho també a les xarxes, la presentadora va penjar una fotografia de la família (amb l'absència de Sergio Ramos) durant la celebració a casa.

Però el que no s'esperava Pilar Rubio era rebre una pluja de crítiques arran de penjar el que buscava ser una simple fotografia familiar. La forma en què sosté al seu últim fill, Máximo Adriano, va enfurir a molts dels seus seguidors, que la van atacar durament pels suposats perills de traginar el nadó d'aquesta forma.

El vídeo entrenant amb el seu nadó

Recentment, Pilar Rubio va penjar un vídeo entrenant amb el seu nadó, en què el sosté en braços usant-ho a manera de pes per fer els seus exercicis. Aquest fet també va despertar crítiques a Instagram, on alguns dels seus seguidors li van retreure no fer servir altres objectes d'entrenament, i no van trobar apropiada la seva forma d'exercitar el cos.

La foto patrocinant Amazon

Una de les fotografies més criticades de l'Instagram de Pilar Rubio va ser la següent, en la qual la fa una col·laboració amb l'empresa Amazon. En ella, la presentadora de televisió anima els seus seguidors a fer les seves compres de Nadal a Amazon, publicitant la marca. La pluja de crítiques no va trigar a començar després de la publicació.

Molts dels seus seguidors li van dir que, precisament després de la situació econòmica que ha deixat la pandèmia mundial, era un bon moment per donar suport al comerç local, i no a les grans multinacionals. «Pilar, no és moment de publicitar a Amazon. T'has equivocat aquest cop», va comentar una seguidora.

La foto de la volta a la feina

Una altra de les polèmiques protagonitzades per Pilar Rubio a través d'Instagram va ser arran de la publicació d'aquest vídeo. En ell, la col·laboradora de 'El Hormiguero' anuncia la seva tornada a la feina després de la baixa maternal i d'haver donat a llum el seu últim fill, Máximo Adriano.

Una vegada més en el punt de mira. Diversos espectadors no van estar gens d'acord amb el fet que s'incorporés tan aviat sense gaudir per més temps de la baixa. Per contra, altres seguidors van sortir a la seva defensa, afirmant que cadascú ha de gestionar la baixa a la seva manera, i que només són obligatòries les sis primeres setmanes.

  • També et pot interessar: El planazo de Pilar Rubio i Sara Carbonero que els ha unit per un dia

El vídeo de Pilar Rubio sopant amb vi i embarassada

Els detractors de Pilar Rubio no deixen passar cap detall per criticar-la. Això mateix va passar amb el vídeo que va penjar del seu sopar romàntic amb Sergio Ramos, mentre encara ella estava embarassada. En ell apareixen dues copes plenes de vi a la taula.

Tot i que la presentadora de televisió va voler avisar als seus seguidors que la copa de vi era solament 'per mullar-se els llavis' a l'hora de brindar, a molts no els va importar la seva especificació i van criticar igualment el fet de pujar un vídeo encara embarassada i amb una copa de vi a la taula.


Comentaris

envia el comentari