ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Dani Rovira i Clara Lago no són parella i ja no viuen junts

Porten sense ser parella des de maig de 2019, segons la informació de la revista 'Hola!'

Dani Rovira i Clara Lago
Dani Rovira i Clara Lago ja no són parella ni viuen junts | Antena 3

Des del maig de 2019, Dani Rovira i Clara Lago no són parella. Així de contundent es mostra la revista 'Hola!' sobre l'estat actual de l'exparella, fent referència a algunes fonts properes als dos intèrprets. Aquesta notícia surt publicada, encara que la mateixa revista es feia ressò al setembre d'aquest any que Rovira i Lago havien trencat després de cinc anys de relació.

Cal remuntar-se a l'any 2014, concretament durant el rodatge de 'Ocho apellidos vascos', quan tots dos es van conèixer i a partir d'aquí va començar la seva història d'amor. Després de donar per finalitzada la seva relació de manera amistosa el 2019, la qual sempre van mantenir tan allunyada com fos possible del focus mediàtic, l'actriu va confessar que no seria estrany que els seguissin veient junts, ja que la seva amistat no s'havia trencat.

 

La relació d'afecte i amistat que perdura en la parella

Pot haver estat una mica enganyós, però molts pensaven que les seves tendres publicacions a Instagram durant el confinament i especialment el gran suport que l'actriu va donar a Dani Rovira quan va haver de patir l'anomenat limfoma de Hodgkin, eren missatges fruit de l'amor que es professaven, tot i que en realitat no era tan profund per seguir en parella.

A l'agost, Clara s'emocionava al Festival de Màlaga parlant sobre la feliç recuperació del seu ex. «És un campió, ho ha portat tot superbé i ja podem dir que s'ha recuperat. Després tindrà, com tot pacient oncològic, unes revisions periòdiques per controlar que tot està bé, però ja es pot dir que s'ha curat, aquesta ha estat la gran notícia d'aquest any», deia plena d'alegria. 

«Ell és molt positiu, jo crec que el sentit de l'humor és la millor medicina, el millor filtre que es pot tenir davant la vida i ho ha demostrat», assegurava una Clara Lago molt emocionada.

 

La 'Fundació 'Ochotumbao', el seu gran projecte benèfic

Si bé les seves vides ja no van entrellaçades sentimentalment, tots dos actors estan molt units gràcies al projecte 'Ochotumbao', una bonica fundació que es dedica a diferents causes benèfiques com el treball amb persones que posseeixen diversitat intel·lectual o la defensa dels animals.

Els dos intèrprets de 'Ocho apellidos vascos' són els creadors d'aquesta gran organització sense ànim de lucre, que té l'objectiu de «donar suport a aquells projectes dirigits a millorar la vida de les persones més desfavorides, la conservació de l'entorn i la defensa dels animals», com es pot veure a la seva pàgina web.

Clara Lago començava el març de 2017 amb una dieta vegana com a «part de la seva lluita individual per ajudar, defensar i protegir tant els animals com al medi ambient, ja que aquesta és la injustícia que més profundament li toca: el mal que l'ésser humà està fent al planeta, i a tots els éssers que l'habiten», assegurava l'actriu.

Dani Rovira i Clara Lago continuen per separat les seves exitoses carreres

Tant Rovira com Lago prossegueixen amb èxit les seves carreres professionals. D'una banda, l'actriu espanyola està actualment rodant la segona temporada de 'El vecino' i s'ha desplaçat fa poc a Argentina per treballar en una producció per a Disney.

Mentrestant, a Rovira tampoc li falten els reptes professionals de gran importància. A més de participar en la pel·lícula 'Mediterráneo', Dani ha tornat a pujar a un escenari amb el seu monòleg 'Odio', on és molt contundent i ofereix la seva visió més personal i humorística sobre l'ésser humà en l'actualitat que vivim.


Comentaris

envia el comentari