Nagore Robles i Sandra Barneda a la platja

Una tercera persona podria trencar l'amor entre Sandra Barneda i Nagore Robles

Una coneguda 'influencer' de Telecinco podria interposar-se entre la parella

Sandra Barneda i Nagore Robles són una de les parelles de moda de la televisió. La seva relació va començar en 2016 i no hi ha hagut res ni ningú que les separi. Encara  que ambdues van trencar la seva relació fa un any, van aconseguir superar-la i van tornar a donar-se una segona oportunitat. Ara són el reflex de la felicitat i el mirall en el qual moltes parelles es miren a l'hora de superar les adversitats.

Perquè si d'alguna cosa saben Sandra i Nagore és saber tirar cap endavant malgrat el difícil que pugui resultar el camí. Han aconseguit que la seva relació sigui respectada en tots els mitjans i fins i tot han aconseguit vèncer la distància que les ha mantingut separades: primer després de la seva ruptura i després per motius laborals.

Sandra Barneda va estar un temps allunyada de Nagore a causa de les obligacions pel seu treball com a presentadora de la segona edició de 'La isla de las tentaciones'. Mentre la finalista del Premi Planeta estava a República Dominicana gravant el programa, Nagore es va quedar a Madrid treballant i cuidant de la gosseta que tenen en comú.

Ara estan de nou juntes i gaudint de la companyia mutua. Però una persona molt pròxima se cern sobre la parella i podria acabar provocant el distanciament entre Nagore Robles i Sandra Barneda.

Una tercera persona amenaça la relació de Sandra i Nagore

Com en tota bona història d'amor, sempre ha d'haver-hi un dolent que s'interposi en la feliç parella. En aquesta ocasió no es tractaria d'una gran amenaça, però sí d'algú que podria provocar gelosia entre Sandra i Nagore i que podria desembocar en una ruptura sentimental.

La ‘influencer’ Violeta Mangriñán ha expressat públicament i davant de tots els seus seguidors de Mtmad la predilecció que sent per una d'elles. En concret per Nagore Robles. «És un 'pivón’ i el seu caràcter és com de dona alfa» opinava l'extronista de Mujeres y Hombrres y Viceversa' sense tallar-se un pèl a l'hora de descriure a la seva companya.

Nagore i Violeta van coincidir en el plató de Telecinco, on van compartir molts moments juntes i raó per la qual coneix molt bé com és la parella de Sandra Barneda. «Per a les ties que els agraden les ties, Nagore ha de ser com 'guau'» ha continuat expressant als seus seguidors. La ‘influencer’, que actualment viu una relació sentimental amb Fabio i amb el qual està plenament feliç, ha continuat elogiant a Nagore assegurant que si li agradessin les dones ho intentaria amb Robles sense cap dubte.

Aquesta opinió sobre la col·laboradora no és la primera vegada que Violeta la manifesta. Fa uns mesos, quan deixem enrere el confinament, va tornar a parlar de Nagore en els mateixos termes: «És una tia super sexy, és com una musa lèsbica. No em posen les noies, però igual canvio d'idea» va insinuar la influencer quan els seus fans li van preguntar si tindria alguna cosa amb una dona.

Què pensa Sandra del 'tonteig' de Violeta a la seva noia?

No se sap com haurà reaccionat Sandra Barneda a les paraules que Violeta li ha dedicat novament a Nagore. Sembla que la ‘influencer’ està disposada al fet que la seva opinió sobre la seva companya quedi ben clara, ja que ha tornat a treure el tema i el més segur és que la presentadora s'ho hagi pres de broma.

Però, i Nagore? Estaria disposada a intentar alguna cosa amb Violeta caient així en la temptació i fent honor al programa que Sandra ha presentat recentment? Segurament només es tracta d'una opinió sense cap mala intenció per part de Violeta, però mai se sap i sempre és bo deixar oberta la porta a possibles noves experiències.