Els concursants de la segona edició de 'La Casa Fuerte'

Demanen una expulsió immediata a 'La Casa Fuerte' per agressivitat

La participant es va enfrontar durament a una companya

Tot i que 'La Casa Fuerte' no està aconseguint els índexs d'audiència d'altres 'realities' de Telecinco, és innegable que no deixa de ser notícia. I és que, de manera contínua, tenen lloc polèmiques i controvèrsies per tot el que esdevé amb els seus concursants.

Fa uns dies era actualitat perquè una participant havia estat 'enxampada' fora del directe planejant una estratègia. I avui ho és perquè molts espectadors han demanat l'expulsió immediata d'una de les famoses. Per què? Per la seva mala educació i la seva agressivitat.

En concret, el públic ha sol·licitat al programa i a la cadena que facin fora Marta Peñate, que no fa ni una setmana que és al concurs, ja que va entrar diumenge passat substituint l'expulsada Mari Cielo Pajares.

Esclata el conflicte

Com ja vam poder veure durant el seu camí a 'Gran Hermano' i a 'La isla de las tentaciones', Marta té un fort caràcter, però no només això, sinó que també és clara, directa i li agrada el conflicte i cridar poderosament l'atenció.

Precisament tot això es va poder veure a la gala de la passada nit. Peñate va aprofitar la intervenció de Samira, parlant de la nominació de Sandra per part de Mahi, per atacar-la. Sembla que arrosseguen conflictes de fora del programa, i aquesta circumstància va fer que la canària decidís carregar contra la seva companya de concurs.

El primer que la Marta li va retreure a Samira va ser: «No has tingut les pilotes tan grans per parlar amb mi». Unes paraules que va pronunciar per així convertir-se en protagonista del moment. La seva companya va voler evitar el conflicte, per això li va respondre: «No tinc res a parlar amb tu».

No obstant això, la canària va optar per seguir tenint el seu minut de glòria. Per aquest motiu, li va llançar un altre atac: «Tens la llengua que sembla la d'un gat, de tant llepar». I és que així va voler deixar clar que estava 'fent-li la pilota' tant a Sandra com a Isa Pantoja.

Marta Peñate aposta per la mala educació

Samira va tornar a intentar no entrar en conflicte, però la seva 'rival' no tenia ganes que aquest acabés sense més. Per això, la jove va apostar per dir que Samira havia mentit sobre el seu 'affaire' amb Tom. Una declaració que va sorprendre l'audiència perquè feia que Marta defensés l'ex de Melyssa, amb qui no es porta gens bé. No obstant això, tot valia pel moment de glòria.

És més, també li va retreure que fos tan amiga d'Isabel Pantoja, dient-li: «Ella s'imagina que es prendrà el raïm a Cantora». Després d'aquestes paraules, Marta Peñate semblav tornar-se boja.

Així, sense deixar parlar a la seva companya del concurs, li va deixar anar: «A tot porc li arriba el seu Sant Martí i aquest és el teu Sant Martí. Ets la persona més falsa. Harpia». I aquestes només són algunes de les 'perles' que li va dedicar.

Això sense passar per alt que, a més, la canària va arribar a afirmar que Samira l'havia animat a anar-se'n amb ella de vacances a Dubai. D'aquesta manera, atacava durament la seva companya, que mesos enrere havia estat acusada d'haver acceptat diners a canvi de sexe amb gent important.

Tot això va acabar propiciant que Samira trenqués a plorar desconsolada, afirmant: «Ja n'hi ha prou! M'he de justificar per tot. A qui li importa el que faig? Ells em paguen el lloguer? No puc més. Ajudo els companys, m'ho passo bé».

El públic carrega contra Marta Peñate

Després de l'escena, les xarxes socials 'van incendiar-se' contra Marta Peñate, considerant que havia creat polèmica del no-res i, sobretot, van deixar patent que el seu comportament havia estat desmesurat. Tant és així, que fins i tot hi va haver espectadors que van demanar l'expulsió immediata de la canària. En concret, entre els missatges més significatius que va deixar el públic a les xarxes socials, destaquen alguns com aquests:

  • «Confirmem que Marta està fora de control. Què són aquestes maneres d'apropar-se a Samira?».
  • «S'està passant amb Samira. Ella pot ser com sigui, però no l'he vist molestar ni posar-se amb ningú. Marta va com una, boja assessorada per Amor Romeira. Molt malament».
  • «Marta, al carrer. Va de divertida i a la primera nominació se n'anirà».
  • «Quan penseu cridar l'atenció a Marta? És realment insuportable».
  • «Quin espectacle lamentable el de Marta. Victimisme sempre, quan és ella la que ataca».

Caldrà esperar per veure si Peñate es tranquil·litza aquests dies o si, des de la direcció del programa, decideixen donar-li un toc d'atenció.