Nou cop de Kiko Rivera a Isabel Pantoja: té dubtes sobre la identitat del seu pare

El rumor entre el parentiu de Kiko Rivera i el metge personal de la seva mare corre com la pólvora a les xarxes socials

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera vol arribar fins al final | Instagram @riverakiko

Encara que sembli mentida, l'escàndol de l'herència mal repartida de Paquirri, entre Isabel Pantoja, el seu fill, Kiko Rivera, i els germans d'aquest, no és el problema més gran que tindrà la família Patoja-Rivera en un futur no molt allunyant. Els draps bruts van succeint a tota metxa, i la família ja no parlen només de temes econòmics, sinó que, ara també, entren en joc altres detalls i secrets molt més nocius que els problemes econòmics que puguin aparèixer en el clan més famós d'aquest país.

Els que coneixen bé a Isabel Pantoja i Kiko Rivera ja han dit que la reconciliació entre tots dos és pràcticament impossible perquè entremig hi ha molts interessos i milions d'euros que impedeixen la unió entre ells, els mateixos que durant anys han estat com carn i ungla, i que ara han trencat peres amb unes conseqüències devastadores.

En l'especial 'Cantora, la herencia envenenada', Kiko Rivera no va tenir problema en parlar dels rumors que fa anys que circulen per les xarxes socials, on els internautes s'obsessionen a relacionar el metge personal d'Isabel Pantoja, el doctor Antonio Muñoz Cariñanos amb la paternitat de Kiko Rivera.

És curiós que durant anys aquest rumor hagi passat sense pena ni glòria, però que ara i de manera molt abrupta, hagi entrat en totes les tertúlies televisives per valorar si aquesta opció és possible. En cas de confirmar-se aquesta notícia, l'herència de Paquirri podria fer un gir inesperat, ja que Kiko Rivera podria ser descartat del repartiment final i per tant, la guerra que manté amb la seva mare Isabel Pantoja quedaria en foc d'encenalls.

El que més sorprèn de tot aquest nou fil, és que qui ha posat sobre la taula aquest rumor no ha sigut altre que el mateix Kiko Rivera, fet que en un principi podria jugar-li en contra, però que per algun motiu ha decidit treure profit i fer-ho córrer per tots els platós de televisió.

Els rumors que relacionen a Isabel Pantoja amb el doctor Cariñanos

Ahir, 'Sálvame' va fer un treball exhaustiu per intentar diluir els dubtes i preguntes que apunten sobre aquesta relació de la cantant amb el doctor i que, al mateix temps també tracte a Rocío Jurado i a altres estrelles de la cançó.

El programa ha trobat algunes veus que afirmaven que sempre s'ha parlat d'un afecte molt especial entre tots dos i que fins i tot, el doctor Cariñanos va arribar a afirmar en una revista que podria arribar a estar amb Pantoja si aquesta a canvi es baixés dels escenaris i renunciés a la seva faceta artística de primer nivell, cosa que mai va passar i que potser explica per què mai es va arribar a consumar aquesta relació.

El programa també ha recuperat el testimoni d'un dels fills legítims del doctor d'Isabel Pantoja, el qual recorda que sempre ha cregut que Kiko Rivera era el seu germà i a més, reconeixia alguns trets físics en ell que també es repetien en el cantant. Fins i tot va explicar que en una ocasió va coincidir amb Rivera en un partit de futbol i va estar molt pendent d'ell, esperant que llancés una burilla d'una cigarreta a terra per recollir-la i aportar-ho a un laboratori perquè es fes la comparativa de l'ADN. 

El fill de Cariñanos va lliurar la burilla de Kiko Rivera a un laboratori i els professionals d'aquest centre van deliberar que no existia cap vincle parental entre tots dos, un resultat que l'interessat va defensar dient que potser la burilla que va recollir de terra no pertanyia a Kiko Rivera i que per això el resultat va donar negatiu.

Finalment, el programa ha contactat amb l'última dona del metge i aquesta ha estat molt rotunda indicant que el seu marit mai va tenir res amb la 'tonadillera' i que per aquest motiu, era del tot impossible que Kiko Rivera fos germà dels seus fills i per tant, que el seu marit hagués tingut una il·lusió amb la folklòrica del moment.


Comentaris

envia el comentari