Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

Crua confessió d'Ana Obregón: ha pensat en desaparèixer per sempre

L'actriu ha reaparegut a la revista 'Hola' mig any després de perdre a Álex Lequio

El passat 13 de maig va ser el pitjor dia d'Ana Obregón perquè va veure com el seu fill Álex Lequio perdia la vida per culpa d'un càncer, contra el qual portava lluitant més de dos anys. Des d'aquest dia, l'actriu ha viscut moments molt durs i solitaris.

Durant aquests mesos, Ana Obregón ha rebut tot l'afecte i suport dels seus, especialment de les seves germanes, que han estat amb ella en tot moment. El seu ex i pare del seu fill, Alessandro Lequio, també ha acudit en diverses ocasions a veure-la a casa. Fa uns mesos l'italià va tornar al seu lloc de treball a 'El programa de Ana Rosa', mentre Ana Obregón ha seguit un rigorós dol. La fe ha sigut la via d'escapament de l'actriu durant tot aquest temps.

Després de sis mesos des de la pèrdua d'Álex Lequio, Ana Obregón va anunciar que donarà les campanades a TVE al costat d'Anne Igartiburu. Aquest serà el retorn de la presentadora i actriu a la televisió després de perdre el seu fill.

Ana Obregón pretén dedicar les campanades al seu fill, ja que el record d'Álex Lequio durarà per sempre al seu interior. Després d'aquest anunci, l'actriu s'ha armat de valor i s'ha obert en canal a la revista 'Hola'.

Ana Obregón no amaga el seu dolor

La portada del dimecres 18 de novembre sempre serà recordada per tots, pel fet que el testimoni d'Ana Obregón és molt commovedor. La presentadora ha parlat de tot el que ha suposat el seu fill per a ella; especialment, ha après molt de Lequio durant aquests anys de lluita. El jove sempre va ser un exemple a seguir per a molts perquè, malgrat la seva malaltia, mai va deixar de somriure.

A l'entrevista per al mitjà citat, Ana Obregón ha deixat molts titulars realment emotius. «Ja no vull marxar perquè vull fer coses que l'Álex volia fer i no va poder acabar. Vull seguir el seu llegat», ha confessat a 'Hola'. Encara que durant els primers mesos pensava diferent. «Ho he pensat fer. Volia marxar. No podia suportar el dolor ni la realitat i ho he estat pensant durant dos o tres mesos», deia.

Ana Obregón ha confessat que no tenia ganes de seguir vivint després de la mort del seu fill. L'actriu també ha volgut parlar de com han viscut ella i Alessandro l'últim tram de la malaltia del seu fill. «Els últims mesos van ser d'una crueltat que no es pot explicar», ha comentat en l'esmentada revista.

És innegable el dolor que sent Ana Obregón, una mare que ho ha donat tot per un fill, que a la vegada ho ha donat tot per a ella. L'ex d'Alessandro Lequio ha volgut confessar que ha estat llegint sobre el dolor. «Els primers quatre mesos he estat morta per dins», ha dit l'actriu, descrivint el seu dolor amb aquesta punyent confessió.

La il·lusió d'Álex Lequio que la seva mare vol fer realitat

Amb els mesos, Ana ha decidit que vol seguir endavant amb la seva vida pel seu fill. L'actriu pretén fer totes aquelles coses que Álex volia fer i per això s'ha armat de valor per crear una fundació. «Álex estava molt il·lusionat amb crear una fundació per a la investigació contra el càncer», ha explicat a la revista 'Hola'.

Aquesta és per ara la gran il·lusió d'Ana Obregón, tirar endavant aquesta fundació pel seu fill. D'aquesta manera l'actriu ha volgut explicar que li encantaria poder ajudar a totes les persones que pateixen o han patit aquesta terrible malaltia.

Ana Obregón també ha volgut recordar la pèrdua de qui va ser el seu gran amor, Fernando Martín, que va morir amb 27 anys, la mateixa edat que el seu fill. Però l'actriu ha explicat a 'Hola' que el gran home de la seva vida ha estat, és i serà el seu fill, Álex Lequio.

Una de les coses que la presentadora ha volgut remarcar és que Álex era una persona molt alegra i molt optimista, motiu pel qual els va dir als seus que no volia drames ni victimismes. Així ha estat la primera aparició d'Ana Obregón després de perdre el seu fill. 'Hola' ha sigut testimoni d'aquestes dures declaracions.