Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban vestida tota de negre amb ulleres de sol

La foto de Belén Esteban amb nous amics que la delata

La de Paracuellos podria canviar d'aires

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban es canvia d'amics | Telecinco

En alguna ocasió s'ha especulat que Belén Esteban no està bé a 'Sálvame', ja que l'ex de Jesulín de Ubrique fa uns mesos que està callada i sense ser protagonista absolutament de res del programa de Telecinco.

Fins i tot, alguns dels seus fans s'han preocupat per ella perquè tot això ha desencadenat en una gran onada de rumors que afirmen que Belén Esteban podria tenir els dies comptats a 'Sálvame'.

Des del seu conflicte amb Jorge Javier, Belén Esteban és una altra i és que tot just entra als debats i ja gairebé que no aporta cap mena de contingut al programa. Per si no fos prou, des de fa uns mesos va confirmar que no parlaria al programa sobre qüestions polítiques per així no discutir amb Jorge Javier.

Un dels temes principals de 'Sálvame' en els últims mesos ha estat sobre l'emèrit. Bé, doncs, Esteban no ha dit ni una paraula sobre aquest assumpte, ja que sap que Jorge Javier està en contra de la monarquia, i això suposaria un altre tens enfrontament amb ell.

Des de l'any 2009 Belén Esteban hi és a 'Sálvame', sent la cara visible del programa perquè era habitual veure gairebé cada dia a la de Paracuellos asseguda al plató. Ara, però, Belén no va més de tres dies al programa.

Avui mateix la revista 'Lecturas' ha tret una informació que podria ser el detonant final i la fi immediata de la mare d'Andrea Janeiro a 'Sálvame'. El citat mitjà ha publicat que Belén podria estar en negociacions amb Raúl Prieto, actual director de 'Viva la vida'. No obstant això, aquestes converses no serien per col·laborar en el programa presentat per Emma García, sinó per a un projecte nou.

Belén Esteban ha reaccionat en les seves històries d'Instagram a aquesta publicació de 'Lecturas' dient que és mentida, però el que ella no sap és que el dia anterior podria haver donat una pista.

Precisament algunes hores abans de la publicació de 'Lecturas', l'ex de Jesulín va publicar una imatge amb Raúl Prieto i Rocío Martín, una de les adjuntes de la direcció de 'Sálvame' amb el títol d'amics'.

En aquesta quedada han faltat moltes persones que abans eren considerades dins el nucli d'amistat de Belén Esteban. Ni Kiko Hernández ni Mila Ximénez ni el mateix Jorge Javier Vázquez han aparegut.

Belén Esteban canvia d'amics

Ara per a Belén Esteban els seus amics són Raúl Prieto i Rocío Martín. La col·laboradora ha demostrat amb això que no manté la mateixa relació que abans amb la resta dels seus companys.

Tot això desencadena encara més la possibilitat que Belén abandoni 'Sálvame' i a partir d'aquí, les especulacions són moltes. Raúl Prieto podria haver convençut Belén Esteban d'un nou projecte que podria combinar amb la seva presència a 'Sálvame', fet que explicaria que Rocio Martín estigués en aquesta quedada.

Això són rumors i especulacions que amb el temps s'aniran veient. L'únic que està clar és que Belén Esteban ja no té la mateixa confiança amb els seus companys de 'Sálvame', molts dels quals eren els seus amics en el passat.

És possible que després d'11 anys estiguem davant la possibilitat que Belén Esteban i 'Sálvame' podrien prendre camins separats. El que sí que sembla que ja estan pel seu camí són els col·laboradors del programa i la de Paracuellos, ja que des de fa molt temps no fan cap mena de plans junts, o almenys això és el que sembla a jutjar pel que Belén Esteban puja a les seves xarxes socials, on acostuma a ser molt activa.