Primer pla de la catalana Chanel cantant durant un concert

La catalana Chanel li explica tota la veritat al seu xicot, que es queda en xoc

La representant de 'Eurovisió', cansada de la premsa, desmenteix el que ha passat al camerino

Chanel, la representant d'Espanya a Eurovisió, ha explicat al seu xicot tot el que ha passat durant aquestes dues últimes setmanes. Des de la seva gran actuació a Torí, la cantant no ha tingut temps de descansar.

Al dia següent, va viatjar fins a la Plaça Major de Madrid per actuar en un concert amb motiu de San Isidro. Igualment, ha assistit a diverses entrevistes en què se li ha preguntat per la seva vida privada i professional, concretament sobre la seva experiència en aquest gran concurs.

Tot i no haver guanyat el primer premi, ha estat una artista molt estimada pels seguidors d'Eurovisió. De la mateixa manera, Chanel ha aprofitat el seu èxit per participar a Coca-Cola Music Experience, que començarà el 2 i 3 de setembre a Madrid.

Tot i això, no tot són bones notícies, ja que l'artista va haver d'aguantar l'odi que va rebre després del seu pas pel festival de música de Benidorm Fest. Ara està lluitant contra els diversos rumors que han aparegut durant aquestes setmanes.

Chanel Terrero amb el trofeu del Benidorm Fest
Chanel Terrero és molt estimada, tot i que al Benidorm Fest va rebre moltes crítiques | Europa Press

Chanel adverteix per les seves xarxes socials la premsa

Socialité va revelar la suposada intervenció al concert que es va fer a la Plaça Major de Madrid. El programa de Telecinco va explicar que un home amb pistola es va colar als camerinos de la catalana. A més, va afegir que, si la policia no hagués aparegut, l'artista podria haver passat per un dels pitjors moments viscuts de la seva vida.

La cadena de Mediaset va parlar amb Nacho Campillo, que deia que l'incident va passar cap a les 21.00 h de la nit. «Estàvem al camerino, una mica abans de sortir i, de sobte, va entrar la policia amb un senyor una mica estrany. El van estirar a terra i vaig sentir dir que portava una pistola», va confessar el cantant.

Tot i això, el programa Corazón de TVE ha desmentit aquesta notícia, ja que ha parlat amb María Eizaguirre. La directora de Comunicació i Participació de RTVE ha dit que va entrar un home sospitós, però no va ser al camerino de Chanel, ja que la cantant no en tenia. Igualment, tots els familiars i seguidors poden estar tranquils perquè l'artista no estar perill, ja que en tot moment va estar acompanyada de policies.

De la mateixa manera, Chanel Terrero ha volgut tranquil·litzar els seus éssers més estimats per les xarxes socials i, també, ha advertit els mitjans de comunicació que no donin falsa informació.

Chanel fent el símbol de l'ull d'Horus en un photocall
El programa de TVE desmenteix els suposats incidents que van ocórrer al concert de Madrid | Europa Press

Les diferents emocions després de l'actuació de l'artista

En tornar d'Eurovisió, a la catalana l'esperaven diverses entrevistes. L'artista i els seus companys van assistir al programa La noche D, on Eva Soriano els va preguntar sobre el seu pas pel concurs europeu.

Un seguidor que estava entre el públic li va preguntar sobre el que li va dir la seva àvia després de l'actuació. La cantant li va contestar el que li va dir: «Xata, per què plores? Estàs trista?». Chanel Terrero va confessar a la seva àvia que plorava d'emoció.

Així mateix, una noia va preguntar si hi havia alguna relació amorosa entre la vocalista i una de les ballarines, ja que es van fer un petó en finalitzar l'actuació. Encara que la resposta no va ser gaire convincent, es va deixar el tema tancat dient que «va ser un petó entre dues amigues».

Els mitjans de comunicació saben que la cantant té parella perquè va confessar que tenia algú especial que l'ha acompanyat en tot moment. Tot i això, no se sap qui és i, per tant, els seguidors estan desitjant descobrir la seva identitat.