Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pipi Estrada mirant a càmera amb el rostre seriós

Pipi Estrada ja no pot amagar més els greus problemes després del seu retorn

Pipi Estrada travessa una complicada situació personal de la qual li està costant molt sortir

Pipi Estrada tornava a 'Sálvame' disposat a revolucionar el plató i sense deixar indiferent ningú. Després d'anys des que decidís marxar, el comentarista esportiu tornava sota la condició expressa de la seva ex, Terelu, de no coincidir-hi. Però Pipi se les ha sabut enginyar perquè la seva reincorporació no passi desapercebuda.

I ho ha aconseguit de sobre manera traient a la llum el seu passat al clan Campos i alguns secrets encara per revelar de la seva exparella. Així, el periodista venia amb les armes carregades aconseguint elevar els índexs d'audiència. Però aquesta devoció sobtada pel que va ser el seu programa no és una cosa casual, sinó que respon a les necessitats urgents de sanejar la seva malmesa economia.

Pipi Estrada i la veritable raó del seu retorn a 'Sálvame'

'Sálvame' s'ha convertit en el salconduit que alguns famosos tenen per poder guanyar diners ràpids amb els quals saldar deutes. Cosa que coneix molt bé Chelo García Cortés, Kiko Matamoros i, també, Pipi Estrada.

Tots ells tenen en comú una infinitat de deutes que, si no fos pel programa vespertí de Telecinco, tindrien difícil solució. Només així s'entén que els col·laboradors aguantin tota mena de situacions surrealistes. Sí, perquè tot al mas de Jorge Javier té un preu.

Fotomuntatge de Pipi Estrada amb Terelu Campos.
Pipi Estrada ha tornat a 'Sálvame' per poder saldar el deute amb Terelu | CatalunyaDiari

En el cas de Pipi, s'ha sotmès al polígraf i fins i tot s'ha vestit dues vegades de dona en un intent d'imitar Carmen Borrego. Unes situacions que el periodista esportiu ha acceptat sense dir ni piu. I és que no n'hi queda cap altra si vol continuar formant part del programa i així tenir més liquiditat per saldar els seus deutes, que no són pocs.

La seva situació econòmica és força delicada. Dels 750 euros que cobra per programa, el 80% estan embargats per petició judicial. I tot això per saldar el deute que va contreure amb Terelu en ser condemnat per les controvertides declaracions que va abocar-hi en una entrevista.

Imatge de Pipi Estrada fent declaracions davant la premsa
Pipi Estrada travessa una situació econòmica molt complicada | Europa Press

Un total de 43.000 euros són els que Pipi deu a la seva ex per vulnerar el seu honor. Una xifra que s'ha incrementat pels interessos generats pels endarreriments del periodista. A més a més, Terelu hauria acceptat que el seu ex treballi a 'Mediaset' sabent que així podrà cobrar el que fa deu anys espera.

Pipi Estrada assetjat pels deutes

Però la filla de María Teresa no és l'única que espera el cobrament de la seva indemnització. Fa temps que Pipi Estrada és 'assetjat' per altres creditors que reclamen els seus diners. Segons apunta 'El Español' són tres els deutes que assetgen l'ex de Miriam Sánchez.

Un amb una entitat bancària i dos per embargaments pendents amb l'Agència Tributària. Aquests tres endeutaments tenen relació amb l'empresa que el comentarista esportiu té al seu nom, 'Pipi Producciones Deportivas S.L.'.

Primer pla de Pipi Estrada
La societat de Pipi Estrada acumula tres grans deutes | GTRES

Aquesta societat va ser creada per facturar les seves intervencions a la ràdio i a la televisió. Però l'any 2018, un banc va interposar una demanda hipotecària a la societat. Concretament sol·licitaven la subhasta d'un immoble de Pipi per saldar el deute de 104.740,37 euros que hi va contraure.

I a més a més, aquesta empresa de què és administrador únic, també té dues reclamacions administratives amb Hisenda. Però per a Pipi això no s'acaba aquí.

Després de la separació amb Terelu, el periodista no va dubtar a atacar Carlos Agrelo, un empresari que va iniciar una relació amb la seva ex. Així doncs, a causa de la seva verborrea incontrolada, el va portar a qüestionar públicament la feina que l'empresari exercia al seu negoci.

Imatge de Pipi Estrada posant somrient en un photocall.
Pipi Estrada viu aclaparat pels creditors | Europa Press

Concretament el va acusar de fer certes irregularitats en la gestió del concessionari propietat d'Agrelo. Una cosa pel qual Pipi va ser demandat i condemnat per injúries. I a conseqüència, havia d'indemnitzar l'empresari amb 15.000 euros.

De moment no se sap si el periodista ha arribat a saldar el seu deute amb Agrelo, ja que aquest ha declinat fer cap declaració. Però és clar que a Pipi encara li queda un llarg camí a 'Sálvame' si vol sanejar els seus comptes.