Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i David Flores.

David Flores Carrasco s'assabenta de la trucada que ha fet la seva mare

David Flores Carrasco coneix en directe el que la seva mare mai no ha fet per ell

David Flores Carrasco es quedava de pedra davant la nova reaparició de la seva mare a 'Sálvame'. Rocío va intervenir divendres passat al programa vespertí i va deixar Carmen Borrego completament trencada.

Rocío va assegurar que sí que aniria al casament d'Alejandra Rubio i això va acabar de destrossar la germana de Terelu. Confirmava així el mateix que va dir la neta de Maria Teresa fa dies deixant clara la bona relació que les uneix. Un vincle molt especial que la presentadora de 'Sálvame' va revelar al plató de 'Viva la vida'.

David Flores Carrasco i la relació que li agradaria tenir

El casament del fill de Carmen Borrego segueix generant una polèmica darrere l'altra. Després de la intervenció telefònica de la mare de David Flores Carrasco a 'Sálvame', lluny de refredar-se, s'ha escalfat encara més.

«Segurament sí que hi aniria, al casament d'Alejandra», va dir Rocío deixant els col·laboradors completament descol·locats. Unes paraules que van destrossar Carmen que no va poder evitar ensorrar-se quan va veure que no valoraven els seus fills.

Fotomuntatge de David Flores i Rocío Carrasco
La mare de David Flores Carrasco té més relació amb Alejandra que amb ell   | Catalunya Diari

Va ser la punta definitiva que va deixar la menor de les Campos trencada i que demostra que la relació entre Rocío i les germanes no és igual. Però aquesta relació a tres bandes té una quarta persona: Alejandra Rubio.

Rocío va venir a confirmar les mateixes paraules que va pronunciar la col·laboradora de 'Viva la vida' feia una setmana. «Al meu casament sí que hauria vingut», va afirmar l'endemà de l'enllaç del seu cosí.

Imatge de Rocío Carrasco a 'Sálvame'.
La mare de David Flores Carrasco confirma la bona relació amb Alejandra | TELECINCO

I és que la relació entre Alejandra i la mare de David Flores Carrasco és molt estreta. Tant, que fins i tot supera la de la mateixa Terelu. Almenys és el que va deixar caure la presentadora dissabte passat al plató d'Emma García.

En primer lloc, es va mostrar molt crítica amb la filla i va aclarir els motius reals de les llàgrimes de la seva germana. «Em sembla injust que se la faci responsable de les llàgrimes de Carmen, em sembla desproporcionat», assegurava. Per a Terelu, la reacció de la seva germana va ser deguda a un cúmul de coses i no per les paraules de Rocío.

David Flores Carrasco s'assabenta en directe de la trucada de la seva mare

La filla gran de María Teresa va mostrar la seva disconformitat amb les declaracions que la seva filla va pronunciar feia unes setmanes. Si bé és cert que no les va censurar, sí que va opinar que «van ser desafortunades», i va recolzar les paraules de Rocío.

«Em va semblar desafortunada la frase de 'la meva tia Rocío vindria al meu casament', encara que després ho va matisar», va començar dient. Instants després, la col·laboradora va intentar justificar aquestes paraules fent al·lusió a la bona relació que té la seva filla amb Rocío.

Rocío Carrasco fent un petó a Alejandra Rubio
Rocío Carrasco i Alejandra tenen molt bona relació | INSTAGRAM (@ALERUBIOC)

«Jo sé que Alejandra parla fins i tot més que jo amb Rocío i Fidel perquè els truca, tenen les seves bromes», va revelar. És clar que la neta de Maria Teresa s'ha guanyat el cor del matrimoni amb els que té una relació excel·lent i amb els que parla habitualment.

De fet, aquesta seria la principal raó per la qual Rocío va declinar acudir al casament del fill de Carmen. Entre Alejandra i Rocío hi ha una boníssima amistat que «no té res a veure amb la que tenen els fills de Carmen».

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac i Rocío Carrasco parlen sovint amb la filla de Terelu  | GTRES

Per això la col·laboradora de 'Viva la vida' es va mostrar molt segura que les coses haurien estat molt diferents si s'hagués tractat del seu casament. Cosa que la mare de David Flores Carrasco va confirmar en ple directe.

Tan segura estava que diumenge passat no va mostrar cap mena de penediment en veure les llàgrimes de la seva tia. «No em penedeixo de res del que vaig dir, ho tornaria fer exactament igual, Rocío va reconèixer a l'altre programa que al meu casament sí que vindria», va sentenciar.