Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'

Lydia Lozano se'n va plorant i el seu marit Charly accepta que hi ha un problema

Lydia Lozano ha hagut de marxar

Lydia Lozano ha viscut un moment molt dur durant l'última entrevista que ha realitzat a Sábado Deluxe, programa on col·labora els caps de setmana. S'ha assegut amb la cantant María del Monte i han reflexionat sobre un tema força delicat: la mort. La periodista no ha aguantat la pressió i se n'ha anat del plató plorant, necessitava estar sola i assimilar la situació.

Lydia Lozano es va haver d'acomiadar fa uns mesos del seu germà Jorge, un catedràtic que treballava a la Facultat de Periodisme. Era un referent entre els seus companys i encara hi ha molta gent que està assimilant la pèrdua, com la mateixa col·laboradora. Se'n penedeix de moltes coses, però el que més li costa de superar és que no va poder donar-li la mà abans de morir.

Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly
Lydia Lozano té el suport de Charly, Carlos García San-Miguel | Catalunya Diari

Lydia ha escoltat Maria del Monte, que ha travessat una situació semblant: ha perdut la seva mare i dos dels seus germans. L'artista li ha explicat que la mort formava part de la vida i que no calia tenir por perquè era inevitable. El que és important és donar amor i enviar energia als més necessitats, per això ha ajudat Lozano.

Lydia ha abandonat el plató entre llàgrimes i el seu marit Charly s'ha adonat que el problema és seriós. «Treu-ho fora, només el que ho viu tot sap el que es pateix», li ha dit Maria en un to afectuós. L'entrevista li ha servit per adonar-se que hi ha molta gent en la seva situació i que hi ha moltes maneres d'assimilar una mort.

Lozano ha après, gràcies a Maria del Monte, que ha de ser honesta amb els seus sentiments i entendre que necessita temps. «Hi ha tants records i tan bonics que el fet de no estar amb una persona no vol dir que l'estimis més o menys. Jo penso que no se n'han anat», li ha explicat la cantant a la col·laboradora de Sábado Deluxe.

Lydia Lozano està perduda

Lydia és una dona divertida, el públic no està acostumat a veure el seu costat sensible, tot i que s'emociona amb freqüència. Aquesta vegada és per un tema molt més profund: la mort del seu estimat germà. Es deia Jorge i mantenien una relació molt especial perquè tots dos es dedicaven al món del periodisme.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano és incapaç d'oblidar el que ha passat | Europa Press

Lozano fa molt de temps que treballa a la premsa del cor i gaudeix d'una relació molt bona amb alguns famosos. María del Monte sap que la tertuliana és una persona en qui pot confiar, per això s'ha ofert a ajudar-la perquè assimili la mort de Jorge. Han tingut una xerrada a Sábado Deluxe que està sent molt comentada, ja que ningú no coneixia l'amistat entre la cantant i la canària.

María ha explicat com es va acomiadar de la seva mare per intentar que els espectadors no tinguin tanta por a la mort. «No s'ha de tenir tanta por de la mort, la meva mare va morir envoltada de tots els seus», ha explicat. Aquestes paraules han destrossat a la col·laboradora de Sálvame, ja que ella no va poder estar a prop de Jorge quan va morir.

Lydia Lozano té el suport de Charly

Lydia té un gran suport: el seu marit Carlos García-San Miguel, més conegut com a Charly. Ell va ser un arquitecte molt important, però ja està retirat i es dedica a gaudir de la seva jubilació al costat de la periodista. És possible que s'hagi adonat que té un problema i que potser hauria de tractar-ho amb especialistes.

Lozano és incapaç de superar la mort del seu germà, de fet no és la primera vegada que se'n va plorant d'un plató pel mateix tema. Els espectadors no han trigat a donar-li tot l'afecte que necessita, ja que és una dona molt estimada i respectada.