Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

Andrea Janeiro descobreix els 100.000 euros que amaga el seu pare

Andrea Janeiro se n'ha assabentat per la premsa

Andrea Janeiro fa setmanes que protagonitza els titulars de la premsa del cor. Primer, per la caiguda de la seva mare a Sálvame i la seva complicada operació. I segon, pels dos retrobaments que la jove ha tingut amb el seu pare, Jesulín de Ubrique.

Entre ells tot estava bé, fins que l'Andreita s'ha assabentat de la gran quantitat de diners que amaga el seu pare.

Andrea Janeiro i Jesulín de Ubrique, una complicada relació

La filla de Belén Esteban està a punt de fer 22 anys. I no ha estat fins fa unes quantes setmanes quan s'ha retrobat amb el seu pare. Segons deia la tertuliana de Sálvame, més d'una vegada el torero no s'havia portat bé amb la seva filla.

Ara, les coses han canviat, i tot per l'embaràs de María José Campanario. Molts diuen que ha estat l'odontòloga la que ha animat el torero a començar una nova relació amb la filla de Belén.

Tant és així, que el pare i la filla ja s'han vist fins a dues vegades en un període curt de temps. Primer, a El Hormiguero, aprofitant l'entrevista de Jesulín de Ubrique amb Pablo Motos. I segon, a l'hotel on el torero s'allotjava a Madrid a causa de la seva participació a El Desafío, el programa estrella d'Antena 3.

Muntatge Andrea Janeiro i Jesulín de Ubrique
Andrea Janeiro ja ha quedat dues vegades amb el seu pare, Jesulín de Ubrique | Catalunya Diari

Fins ara tot anava molt bé. Encara que les últimes hores tot ha empitjorat i la culpa no és altra que uns 100.000 euros. D'on surt aquesta quantitat de diners i per què Jesulín de Ubrique se'ls amaga Andrea Janeiro?

Els 100.000 euros que amaga Jesulín

A través d'una exclusiva, el torero i la dona anunciaven que esperaven un nou bebè. En plens rumors de crisi, la parella deixava a tothom en xoc amb aquesta notícia.

Des de llavors, el torero ha estat centrat en la seva dona. Poc s'ha sabut de l'avenç de l'embaràs fins fa uns quants dies, quan l'odontòloga apareixia a El Desafío per donar una sorpresa al torero.

El programa ja s'ha acabat i no es coneix res de nou sobre l'embaràs. Només dos detalls: el part és programat i que la parella anunciarà el naixement del bebè per, ni més ni menys, una xifra de 100.000 euros.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
María José Campanario i Jesulín esperen el seu tercer fill | Mediaset

L'exclusiva de les vostres vides

Tot i que encara queda per confirmar aquesta exclusiva, es rumoreja que la parella guarda silenci perquè, d'aquí a uns dies, protagonitzaran la portada de les seves vides. S'ha arribat a confirmar fins i tot que María José Campanario ja hauria donat a llum.

Si això és cert, per què el torero ha amagat aquesta notícia als seus éssers estimats? Andrea Janeiro rebrà uns quants diners després d'aquesta exclusiva?

Se sent traïda Andrea Janeiro?

Encara que la filla de Belén Esteban desconeixia aquesta possible portada, sí que ha confirmat a la seva mare que desitja veure el seu nou germà. Això marcarà per sempre la història del cor, ja que serà la primera vegada que Andrea Janeiro trepitgi la casa paterna d'Arcos.

A l'espera del que passarà els pròxims dies amb l'embaràs, no hi ha dubte que tot ha fet un gir radical els últims mesos.

Belén Esteban ja no parla malament de la família paterna de la seva filla i la jove se sent a gust amb el seu pare i els seus germans. I és que Andrea manté una molt bona relació amb Julia i Jesús Alejandro Janeiro.