Muntatge en primer pla d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez

Omar Sánchez revela la foto amb la seva 'amiga' que fa plorar Anabel Pantoja

Anabel Pantoja, destrossada després de veure aquesta foto

El temps passa i Omar Sánchez sembla que s'està recuperant de la ruptura amb Anabel Pantoja. Després de casar-se amb ella, al surfista es va quedar destrossat després que la neboda d'Isabel Pantoja va voler separar-se. Ara, ella és a Supervivientes, i ell, està amb la seva 'amiga'.

Et fas una idea de qui es tracta? No hi ha dubte que el canari està passant pàgina abans del que s'imaginava…

Una ruptura totalment inesperada

Omar Sánchez i Anabel Pantoja es van assabentar que eren l'un per l'altre quan la pandèmia els va obligar a estar més de tres mesos tancats a la casa que compartien a les Canàries. Així que, només uns mesos després, van fer un pas endavant i es van casar.

Tot i això, la participació del jove a Supervivientes durant més de tres mesos, va provocar una crisi en la seva relació. Tot i això, en arribar a Espanya, la parella es va casar, però la cosina de Kiko Rivera ho va fer sense ganes. Això va fer que la parella prengués la decisió de separar-se i, encara que al principi Omar ho estava passant malament, ara les coses han canviat.

Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja plora després de la foto que Omar Sánchez ha penjat a les xarxes socials | CatalunyaDiari

Omar revoluciona les xarxes amb aquesta foto

Mentre Anabel es troba a Supervivientes, Omar Sánchez continua a les Canàries. Acostumat a no cridar l'atenció, ara és al focus mediàtic.

I tot per publicar una foto al costat d'algú que no farà gens de gràcia a Anabel. El motiu no era altre que la inauguració de la botiga Maracallo a les Palmas de Gran Canària. Una marca que va crear amb Anabel fa més de dos anys.

La sorpresa del dia va arribar quan a la festa d'inauguració van arribar diverses cares conegudes, entre les quals es trobava Alexia Rivas. Es rumoreja que la col·laboradora de Ya son las ocho va tenir una aventura amb Omar Sánchez, quan aquest ho va deixar amb Anabel. 

Captura dels stories d'Omar Sánchez.
Omar Sánchez va penjar una foto amb Alexia Rivas | Instagram: @omar_sancheze33

«Visites que molen», escrivia Omar Sánchez a les seves xarxes socials amb una foto amb Alexia Rivas, Palito Dominguín i Lola.

Anabel plora per Omar Sánchez

Mentre el canari gaudeix de les visites, Anabel Pantoja pateix a l'illa de Supervivientes. L'andalusa està passant molta gana, però el que més preocupa és la seva situació amb Omar.

La neboda d'Isabel Pantoja va viatjar a Hondures per oblidar-se de la seva vida, però l'únic que fa és pensar en Omar.

«Fora tenia una vida perfecta. De sobte a mi se'm travessa una idea i me'n vaig de casa meva. Tot ha estat molt fort, m'he carregat el més bonic que he fet», explicava.

Anabel, molt penedida dedicava aquest missatge a tots els espectadors: «M'he equivocat. Quan surti no sé què em trobaré fora. Ha passat temps i la gent se'n cansa», concloïa.

La situació està pitjor que mai

Sembla que aquestes pregàries no serviran de res perquè Omar Sánchez, segons diuen diversos mitjans, està cansat. Al canari no li va agradar gens l'acostament que Anabel va tenir amb Yulen Pereira les primeres setmanes del concurs. Un motiu que farà que Omar Sánchez no vulgui tenir una conversa amb Anabel Pantoja.