Primer pla d'Íñigo Onieva

Íñigo Onieva amaga Andrea, la jove que ha provocat la ruptura final

Íñigo Onieva ha estat testimoni d'un succés important

Íñigo Onieva ha guanyat molt de pes a la crònica social des que és parella de Tamara Falcó, una de les celebritats més respectades. Íñigo ha obert una discoteca a Madrid anomenada Lula Club, local que ha estat testimoni d'un fet històric. Allà s'ha reunit Jorge Bárcenas amb una amiga especial just després de trencar amb Victòria Frederica.

Íñigo Onieva ha d'anar amb compte perquè la premsa segueix els seus passos de prop, encara més des que l'han acusat de ser infidel. Hem d'aclarir que ningú no ha aportat proves contundents, tot són rumors que augmenten la seva força amb el pas del temps. En una entrevista que va concedir a El País va explicar que era conscient que estava amb una persona coneguda, per això era tan prudent.

Tamara Falcó, feliç amb Íñigo Onieva
Tamara Falcó i Íñigo Onieva podrien casar-se   | GTRES

Íñigo ha après la lliçó i no genera cap actitud compromesa perquè sap que els periodistes la poden treure de context. «Això dels paparazzis és difícil, saben on sóc abans que la meva mare», va comentar a l'entrevista esmentada anteriorment. El problema és que quan no troben res comencen a rascar i hi entra en joc Jorge Bárcenas, exgendre de Jaime de Marichalar.

Íñigo ha celebrat una festa a la seva discoteca anomenada Boombastic i ha acudit Jorge, un dels joves més famosos de l'oci madrileny. Segons el portal Informalia, ha estat massa afectuós amb Andrea Dalmau, que va estar amb el cantant Cepeda. Aquesta relació ja ha acabat i hi ha qui diu que s'ha fixat en el DJ, ja que ell també és solter.

La relació entre Victòria Frederica i el seu últim xicot ha durat tres anys, però els darrers mesos estaven en crisi. És possible que Andrea hagi tingut alguna cosa a veure en la decisió final, ja que suposadament Jorge estava desitjant començar una nova vida. La neboda del rei ha fet el mateix, de fet al programa 'Socialité' insinuen que torna a estar il·lusionada per un altre home.

Íñigo Onieva ha complert el seu objectiu

Íñigo és molt més que un 'xicot de', treballa al món de la nit i la seva empresa ha revolucionat l'oci de Madrid. És cert que de vegades rep la gent equivocada, persones que fan fotografies i després les filtren a canvi de diners. És possible que hi hagi alguna prova de l'amistat especial entre Bárcenas i Andrea, però encara no n'ha sortit res.

Muntatge Victòria Frederica i Jorge Bárcenas
Íñigo Onieva sap que la parella del moment ha trencat   | Catalunya Diari

Onieva ha treballat molt dur perquè el seu negoci triomfi, va tenir la idea en plena pandèmia i ha aconseguit tots els objectius. A Lula Club se celebren esdeveniments de tota mena i les celebritats del moment gaudeixen de festes que donarien molt de què parlar. L'empresari promet discreció, així que tot el que passi al local es quedarà allá a dins.

Molts periodistes estan investigant la relació laboral que uneix el xicot de Tamara Falcó amb Jorge Bárcenas. És possible que hagin signat algun contracte perquè el jove exerceixi de DJ a la famosa discoteca. Ara només queda corroborar quin paper exacte ha jugat Andrea a la seva ruptura amb Victòria Frederica.

Íñigo Onieva ha fet una promesa

Íñigo es compromet amb tots els clients a ser discret, per això la cita que ha tingut l'exparella de Victòria Frederica serà un secret. Al portal Look han confirmat que són amics, però ningú que formi part del Lula Club parlarà del tema. Onieva amagarà l'existència d'Andrea fins que calgui, ja que ella també és lleugerament coneguda.

La jove treballa com a influencer i ha mantingut una relació amb Cepeda, encara que aquesta història d'amor ja forma part del passat. Els experts han començat a treballar i no pararan fins a aconseguir les imatges que demostrin l'entramat.