Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de les cares de la reina Letícia i el rei Joan Carles

El rei Joan Carles li guanya la partida a Letícia i li arruïna el seu dia més especial

Letícia es queda sense poder celebrar la data més important amb el rei Felip VI

La reina Letícia es queda sense ser la protagonista de la setmana als mitjans de comunicació. Ahir va ser l'aniversari dels reis actuals d'Espanya, celebraven 18 anys de casats. Tot i això, aquests últims dies no han estat com la reina esperava.

Se sospita que Letícia ha volgut fer un sopar íntim amb els seus éssers estimats, encara que no es conegui les intencions dels reis per celebrar el seu aniversari. Així mateix, fa més de tres lustres, es va donar lloc al casament més esperat a la casa reial perquè es casava el fill de Joan Carles I, que heretaria el tron.

Reina Letícia i rei Felip caminant junts a Londres
Letícia i Felip VI, els actuals reis, han fet 18 anys de casats | GTRES

Aquest dia va ser totalment diferent alhora que està fent actualment. En 2004, els reis van passar el seu dia especial amb pluja, cosa que no li va agradar a Letícia: 'Núvia plujosa, núvia feliç'. En canvi, actualment el temps no té cap semblança a la de fa 18 anys, la calor que el caracteritza està lluny de donar un dia plujós.

Una visita que tothom ha estat esperant

Tot i això, l'aniversari ha estat eclipsat per un altre esdeveniment del qual la premsa fa temps que intenta tenir notícia. Després de dos anys sense visitar-se, avui, dilluns 23 de maig, el rei emèrit i el rei Felip VI es veuran les cares per primer cop.

El rei Joan Carles amb cara de sorpresa
El rei Felip VI i el seu pare es veuen les cares per primer cop | GTRES

No han mantingut el contacte durant aquests dos llargs anys de pandèmia. De fet, hi ha testimonis que asseguren que van fer-se una trucada telefònica el 15 de maig. Aquell dia va coincidir amb el viatge del rei Felip VI a Abu Dhabi per donar el condol per la mort del president dels Emirats Àrabs Units.

Dijous passat, l'avi de la princesa Elionor es va instal·lar al Reial Club Nàutic de Sanxenxo en arribar a la península. De la mateixa manera, el sogre de Letícia volia gaudir d'uns dies a la província gallega abans de visitar la família. A més, ha participat en el Trofeu Viajes InterRías de la Copa d'Espanya de Vela de sis metres.

Aquest matí, el pare del rei Felip VI s'ha acomiadat de Sanxenxo perquè havia d'agafar un vol a Madrid a l'aeroport de Vigo. Després de la trobada entre el marit de la reina Letícia i Joan Carles I, aquest últim tornarà a Abu Dhabi, on hi ha la seva actual residència.

La casa reial no comptarà amb la presència d'algú

No obstant això, tot apunta que hi haurà una absència important durant la visita del sogre de Letícia. De moment, però, s'ha confirmat que la reina Sofia, les infantes Elena i Cristina, el rei Felip VI i alguns nets visitaran el rei emèrit.

Tot i això, el periodista Jaime Peñafiel va assegurar que Letícia no estarà a la visita del seu sogre. «Amb Letícia no es veurà aquest dilluns, ella ha dit que no. Odia el senyor Joan Carles, perquè es va oposar a aquest matrimoni, i el millor que ha dit d'ella és que és una noia molt llesta», opinava.

Imatge de la reina Letícia amb la infanta Sofia durant un acte reial
És una incògnita la presència de Letícia i la infanta Sofia a la visita del rei emèrit | GTRES

D'altra banda, la filla gran de l'actual reina no hi assistirà perquè està estudiant a Gal·les. Igualment, hi ha una incògnita amb l'assistència de la infanta Sofia. Algunes fonts confirmen que la filla menor de la reina Letícia no té una bona relació amb el seu avi patern.

En breus moments, es resoldran tots aquests dubtes. Tot i ser un esdeveniment privat, s'espera que algun membre de la família reial publiqui alguna fotografia de la trobada.