Primer pla de María del Monte amb el rostre seriós

María del Monte confessa el que era un secret a veus

Maria del Monte no ha pogut esquivar la pregunta

María del Monte no s'esperava que durant la seva última intervenció televisiva trauria a la llum un dels secrets que ha guardat millor durant tots aquests anys.

I és que, si per alguna cosa aquesta artista s'ha caracteritzat, és per haver mantingut sempre la seva vida privada totalment al marge de la seva carrera professional.

María del Monte, amb posat seriós, en un plató de televisió
María del Monte parla de la seva vida personal   | Telecinco

A la sevillana no li ha agradat mai que la premsa del nostre país parli sobre les seves relacions sentimentals i al final ha estat la seva pròpia amiga la que ha aconseguit que confessés com es troba el seu cor actualment.

Divendres passat, 6 de maig, María de Monte va acudir al plató de 'Déjate Querer' per parlar sobre l'arribada del seu darrer treball musical. I és que, després de 14 anys de sequera, l'artista finalment ha tret un nou disc.

La cantant ha assegurat que, després de la dolorosa pandèmia per la qual hem passat, calia una mica d'alegria. «Em pregunten: 'per què ara, després de 14 anys'. Doncs perquè jo ho necessitava i la gent també. La gent no té ganes de passar-ho bé, la gent té necessitat de passar-ho bé».

El que no s'esperava era que Toñi Moreno aconseguiria que s'obrís en canal amb tots els espectadors de Telecinco. I, encara que a principi es va mostrar una mica reticent, finalment va acabar confessant una cosa que ja era impossible continuar ocultant.

María del Monte no ha deixat indiferent ningú

María del Monte ha sorprès tots els espectadors de 'Déjate Querer' amb una inesperada confessió sobre la seva vida més privada. I és que la gran amistat que uneix Toñi Moreno i la cantant ha fet que la seva entrevista sigui molt més natural i fluida que la resta.

Tant és així que la presentadora d'aquest nou format de Telecinco no ha tingut inconvenients a preguntar a la seva convidada per la seva vida sentimental. «Estàs enamorada?», va preguntar la presentadora a la sevillana.

Primer pla de Toñi Moreno somrient
Toñi Moreno aconsegueix que María del Monte s'obri amb l'audiència de 'Déjate Querer' | Europa Press

«Sí, ho estic», li va respondre Maria del Monte ràpidament, encara que va assegurar que no sabia si realment era un amor correspost. «¡Ni a tu t'importa tampoc! Això t'ho diré fora», li va respondre l'andalusa davant de les insistències de la seva amiga.

Un cop entrades en matèria, Toñi s'ha interessat pels altres grans amors d'aquesta compositora de sevillanes. «He tingut diversos grans amors, tres o així. Si hagués tingut un sol amor implicaria que amb les altres persones amb qui he estat han estat estafades per mi i no és el cas».

Maria del Monte està destrossada

Maria de Monte ha passat per un dels pitjors anys de la seva vida. I és que el coronavirus es va emportar una de les persones més importants de la seva vida: la seva mare.

«Estic, que no és poc. Més o menys bé i fent alguna il·lusió, quan venim d'on venim és complicat…», va assegurar durant la seva entrevista a 'Déjate Querer'.

Imatge de María del Monte amb mascareta i ulleres de sol negres atenent als reporters
El coronavirus ha afectat personalment María del Monte   | GTRES

«He tingut un camí espinós, a cadascú li dol molt. No ha estat fàcil. No és fàcil, però cal seguir... La pèrdua de les persones és un cop, però l'absència és un dolor interminable», ha explicat Maria del Monte visiblement emocionada.

Tot i això, ha volgut deixar clar que de mica en mica s'està recuperant d'aquesta dura etapa que li ha tocat viure. «Jo tinc molta pau interior, i això és molt important».