Fotomuntatge de Christian Gálvez parlant per telèfon i Almudena Cid plorant.

Christian Gálvez, de pedra davant de l'últim cop de la seva ex, Almudena Cid

Almudena Cid intenta girar pàgina després de la seva ruptura amb Christian Gálvez

Christian Gálvez i Almudena Cid semblaven la parella ideal, però després d'onze anys junts posaven fi al seu matrimoni de la manera més inesperada.

Però, i no només això, sinó que el presentador no trigava gens a començar una relació amb Patricia Pardo. Una cosa que enfuria la seva ex, que no s'esperava aquell cop tan baix.

De la mateixa manera, els draps bruts de Gálvez i Cid tampoc trigaven a veure la llum. De fet, la mare de la gimnasta no trigava a atacar el que fos el seu gendre i acusar-lo de ser un 'manipulador emocional'.

Almudena Cid i Christian Gálvez abraçant-se amb molt d'afecte
Christian Gálvez i Almudena Cid semblaven la parella perfecta | Instagram

«Anatomia d'un manipulador emocional. Engalipa amb la paraula. Realment sembla una persona encantadora», reflectia Mina a les xarxes socials.

«Té grans habilitats per a la mentida. Són egocèntrics. Fan servir el silenci per manipular. Ignora el que estàs sentint», afegia.

«Et qüestiona a tu i a la teva salut mental. No accepten culpa seva. Busca persones vulnerables. Té una necessitat malaltissa de controlar-ho tot i riu de tu i et jutja», carregava implacable.

Imatge d'una 'storie' d'Instagram d'Almudena Cid
Almudena Cid està refent la vida després de la ruptura amb Christian Gálvez | Instagram

I davant d'això, els usuaris no trigaven a adonar-se que s'estava referint al presentador. «Ja sabem de qui parlem», comentava una de les seves seguidores.

«Estic amb Almudena, aquest noi mai me'l vaig creure, viu de l'afalac, no sap pair un comentari negatiu. Ànim família Cid, a viure ara, Almu», prosseguien els comentaris sobre aquest tema.

Tot i això, hi ha qui també criticava aquests atacs. «Et pot agradar més o menys, però no està fent res de dolent perquè aquesta senyora vingui a anomenar-lo fins i tot manipulador», deien a favor de Christian.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant per Madrid
Patricia Pardo i Christian Gálvez caminant junts agafats de la mà pel carrer | Europa Press

«Gran favor li fa a la seva filla amb aquest comportament tan immadur i tòxic», li retreien.

«Cristian és un bon noi, estigui o no amb la seva filla, si va cometre errors, no ho sé, però tal com han passat les coses va fer el que havia de fer, separar-se per començar una cosa nova. Deixa la batalla que tens amb Christian», li recomanaven.

A banda d'això, recentment, Almudena va voler tancar tota mena de polèmica deixant clar que ella també havia passat pàgina.

Almudena Cid envia una nova indirecta al seu ex

Malgrat el mal que ho ha passat, la gimnasta sembla no guardar rancúnia al seu ex i ha preferit centrar-se en ella mateixa. «No soc una persona amb ira, soc una persona molt empàtica, potser per això entenc les coses», reconeixia.

«M'estic enamorant de mi. Estic en un moment en què necessito entrar als raconets meus on no havia estat. Estic centrada a escoltar-me i a entendre que he de sostenir la soledat, perquè em toca sostenir-la», comentava sobre la nova etapa que té al davant.

Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid posant somrient a un photocall
Christian Gálvez i Almudena Cid posaven fi a onze anys de matrimoni | EUROPA PRESS

«Són molts anys convivint amb algú i m'he plantejat estar un temps sola, sense res, sense contacte físic. He de saber estar amb mi», reflexionava.

«Tinc com dues Almudenas, una em diu que busqui el contacte físic i una altra em diu que només em necessito a mi mateixa. Tinc aquesta idea que he d'estar uns mesos tranquil·la; quan tingui aquesta necessitat de contacte, frenar-ho i dir que primer he de conèixer-me i escoltar-me bé», tancava.

Ara mateix la relació entre les famílies de Gálvez i Cid deixa molt a desitjar, sobretot perquè els pares d'Almudena se senten força decebuts amb la seva actitud.

Segons sembla, el presentador els va enviar als seus ja exsogres una carta escrita del seu puny i lletra explicant-los els motius de la ruptura. Tot i això, els familiars d'Almudena neguen que hagin rebut cap carta.

«Era un missatge de text, no una carta i no deia res del motiu pel qual la deixava. No es va atrevir ni tan sols a trucar per telèfon», sostenien.

El principal motiu de la ruptura, segons fonts properes, apunta a la rutina. «Sempre hi ha qui emprèn la iniciativa i en aquesta ocasió ha estat així. Ell ho ha comprès tot i sap que és el correcte», afirmen.

«Per a Christian, Almu és fonamental. I així continuarà sent malgrat la ruptura. Adonar-se que no s'adoren com abans ha estat demolidor, s'han vist arrossegats per un desgast», apuntaven sobre això.