Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.

El germà d'Anabel Pantoja destapa el boicot que el vol fer desaparèixer

Anabel Pantoja podria abandonar 'Supervivientes 2022'

Anabel Pantoja estava travessant una època molt difícil a Espanya, així que va decidir marxar per desconnectar. Està concursant a Supervivientes 2022 i els experts pensen que arribarà lluny, encara que la seva victòria està en perill. El programa Socialité ha explicat que està pensant a abandonar perquè s'ha adonat compte dels seus errors.

Anabel Pantoja té una amistat especial amb Yulen Pereira, un esportista que també està participant en el concurs de Telecinco. La col·laboradora està separada d'ell perquè ara viuen a platges diferents i s'ha assabentat que s'estava equivocant.

Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame' amb posat enfadat
Anabel Pantoja està travessant un moment delicat | Telecinco

«Podria abandonar el concurs en qualsevol moment perquè està desolada i té molts dubtes. Trobant a faltar Yulen s'ha adonat que potser troba a faltar Omar», diu una reportera de Socialité. Per si no fos prou, l'espai presentat per María Patiño s'ha posat en contacte amb el seu presumpte germà secret.

Anabel, segons ha explicat el seu pare, té un germà anomenat Luis, encara que a Sevilla tothom el coneix com a 'Pinocho'. Aquest noi ha parlat perquè, presumptament, és víctima d'una trama que pretén acabar amb la relació que manté amb Bernardo. El passat febrer, Telecinco va emetre unes declaracions del germà d'Isabel confessant la paternitat.

Anabel es quedarà sense paraules quan escolti allò que Luis està explicant sobre ella, ja que l'acusa d'estar darrere del boicot. «No sé res de Bernardo», diu el jove al programa presentat per María Patiño els caps de setmana. Està preocupat perquè sap que el seu estat de salut no és bo i vol tenir notícies seves com més aviat millor.

Anabel Pantoja s'ha gastat molts diners

Anabel ha estat acusada de ser una filla absent, però no és veritat i el pas del temps li ha donat la raó. Abans de marxar a Supervivientes ho va deixar tot a punt perquè al seu pare no li faltés res, per això li va pagar un bon hospital. El seu company Kiko Hernández explica que la sevillana s'ha gastat molts diners perquè Bernardo estigui ben cuidat.

Primer pla d'Anabel Pantoja
Anabel Pantoja s'ha guanyat als espectadors de Supervivientes | GTRES

La jove Pantoja desconeix el que està passant a Espanya, no s'imagina què està fent Luis. Abans de viatjar a Hondures va dir que no tindria cap problema a ampliar la família i que estava disposada a conèixer el seu presumpte germà. Però fora de càmeres té un discurs diferent, almenys això és el que diu Luis.

Bernardo té molt afecte a Luis perquè l'hi ha demostrat que l'estima de debò, sobretot els últims mesos. «Ho considero el meu fill, encara que és més filla Anabel perquè he tingut més tracte», va dir el germà de la cantant. La col·laboradora ha estat prudent en parlar del tema, ja que no volia fer un pas en fals i generar una nova polèmica.

Anabel Pantoja sap que el seu pare volia diners

Anabel sap que Bernardo va negociar amb un periodista, conversa que va ser emesa al programa de María Patiño. El pare de la influencer va acceptar explicar la història de Luis, però va demanar diners perquè volia compensar-li. «Quan parlem de diners us explicaré més, li donaré una part a Luis, que té tres fills».

El jove ha tornat per explicar que els Pantoja volen fer-lo desaparèixer, és a dir, es neguen que tingui tracte amb Bernardo. No és tota la família, suposadament la col·laboradora és la responsable d'aquest boicot. Potser quan torni, una cosa que es podria produir en qualsevol moment, donarà la seva versió.