Primer pla d'Anita Matamoros posant a un photocall

Anita Matamoros trenca la promesa que va fer a la seva mare, Makoke

La jove s'ha acostat al seu pare, Kiko Matamoros

Anita Matamoros i el seu pare, Kiko, fa molt de temps que estan distanciats. No obstant això, sembla que la jove està disposada a fer el primer pas per a un acostament.

El tertulià sempre ha lamentat aquesta situació tan penosa amb la seva filla, que fins i tot ha fet que s'hagi vist obligat a escollir entre ella o la seva nòvia, Marta López Álamo.

Cal recordar que elles mai s'han portat del tot bé, i també tenen certa rivalitat a les xarxes socials.

Imatge de Kiko Matamoros.
Kiko Matamoros a 'Supevivientes' | Telecinco

Anita fins i tot es va atrevir a vetar la nòvia del seu pare de certs llocs per no coincidir amb ella, cosa que Matamoros no li va poder passar per alt.

«L'Ana té una cuirassa posada i està totalment al marge. No és gens positiu per a ella», revelava  la seva mare, Makoke, sobre això. «Tant de bo es reconciliessin».

Des de llavors, es van començar a distanciar, i la situació no ha millorat en tot aquest temps. Però tenint en compte que el tertulià està concursant a 'Supervivientes', sembla que Anita no ha pogut evitar opinar sobre això.

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
Kiko Matamoros va rebre la visita de la seva parella a 'Supervivientes' | Telecinco

«Estic seguint una mica el programa, i està sent superdivertit», confessava en un primer moment. «Estic posada en mil coses. Ho estava començant a seguir molt, m'estava semblant superguai el programa, però ara cada cop tinc menys temps».

«S'ha de ser molt valent per ficar-se en aquest merder», opinava la noia breument i sense voler entrar en detalls.

«En general els veig tots molt bé. No em puc imaginar com és de dur això. Entenc que ha de ser dur per a tots, no només per a ell», apuntava en referència als concursants del reality de supervivència.

A més, també es va negar a parlar sobre la defensa que està fent Marta López Álamo des de plató. «No estic veient tant el concurs, a vegades ho veig al resum, però, de veritat, ja n'hi ha prou», remarcava, donant a entendre que no volia que li fessin més preguntes.

Anita Matamoros parla obertament sobre els problemes que li ha portat la fama

Al contrari que la seva germana, Laura, que està seguint el programa amb certa preocupació per l'aspecte desmillorat de Kiko i pel fet que ho estigui passant tan malament Hondures.

«Em fa peneta. Al cap i a la fi, és el meu pare, i com a filla em preocupo per ell», comentava la influencer.

«M'agradaria que almenys arribés fins al final i que visqués l'experiència, per molt dura que sigui», afegia esperançada.

Primer pla d'Anita Matamoros.
Anita Matamoros ha fet el primer pas per acostar posicions amb el seu pare | Europa Press

«Ara venen setmanes molt dures. Espero que aguanti», apuntava. «Veurem un Kiko Matamoros que no estem acostumats a veure, perquè quan ets allà surt el teu veritable jo. Us sorprendrà».

Fa poc, Anita va parlar obertament sobre el costat més fosc de la fama i sobre com va aconseguir fer-hi front.

La jove va reconèixer que estava anant a teràpia. «Jo ho parlava amb la meva psicòloga, i és que li deia que l'Anita de 17 anys era molt més forta que l'Anita de 21», explicava en una entrevista recent.

Imatges d'Instagram d'Anita Matamoros.
Anita Matamoros ha parlat obertament sobre els problemes de la fama | Instagram

«Abans les crítiques m'entraven per una orella i em sortien per l'altra, i m'adono que a mesura que em vaig fent gran, el que abans era insignificant, ara m'afecta més», es lamentava.

Pel que sembla, les crítiques que rep de manera constant a les xarxes socials acaben afectant-la, encara que treballa diàriament perquè això no passi.

«Tinc una estabilitat emocional excel·lent. Vaig a teràpia, que em va de meravella i no penso deixar-la mai. I, bé, ho porto tan bé com puc», deia sobre això.

Anita va deixar clar que, ara més que mai, necessita l'ajuda d'un terapeuta, perquè abans era molt més forta a l'hora d'enfrontar-se als haters.

«No sé quin és el detonant. Vaig començar a debilitar-me i a ser més vulnerable, però bé, en la mesura del possible estic molt bé i ho porto molt bé. No tinc tants haters com altres persones», concloïa.