Primer pla de Raquel Bollo plorant a un plató de Telecinco

Raquel Bollo descobreix el secret de la seva filla i decideix trencar amb tot

Raquel Bollo desconeixia les intencions de la seva petita

Raquel Bollo treballava com a col·laboradora de 'Sálvame' i era una de les cares més importants del programa, però va arribar al límit. No se sentia ben tractada i sempre donava explicacions sobre els mateixos assumptes: la família Pantoja i els seus problemes financers. Per això va prendre una decisió: apostar per la seva carrera al món de la moda i apartar-se dels mitjans de comunicació.

Raquel Bollo ha intentat protegir els seus fills, sobretot Alma Cortés perquè és la més mediàtica i encara no té experiència. La jove comparteix la seva vida a les xarxes socials i acaba de crear un negoci de roba, però no es conforma amb poca cosa. I és que ha pensat que el millor per a la seva trajectòria és exposar-se, per això acudeix ocasionalment a 'Sábado Deluxe' per comentar 'Supervivientes 2022'.

Fotomuntatge de Raquel Bollo i la seva filla Alma amb el rostre seriós
Raquel Bollo dona suport a la seva família en tot el necessari | Mediaset

Raquel pretén que la seva família estigui lluny dels focus, però no ho ha aconseguit i cada cop ha de lluitar contra rivals més forts. Recentment ha passat a l'acció i ha trencat tot: amb les normes, amb la discreció i amb la tristesa. I té un bon motiu per fer-ho, ja que el programa 'Viva la Vida', on col·labora de forma habitual, ha celebrat els seus cinc anys en antena.

Raquel ha travessat una etapa complicada perquè els seus antics companys de 'Sálvame' van difondre una informació incorrecta. La van acusar de deure grans quantitats de diners, fet que no es correspon amb la realitat. Així doncs, la col·laboradora va parlar amb el seu director a 'Viva la Vida' i va estar a punt d'abandonar el programa perquè no tenia forces per seguir.

Bollo ha encaixat perfectament a l'espai d'Emma García, puix que entre tots van aconseguir convèncer-la i continua treballant-hi. Per això ha anat a la festa del cinquè aniversari, que s'ha fet en un conegut restaurant situat a Madrid. Sembla que ha deixat enrere la tristesa per demostrar que està al millor moment de la seva carrera.

Raquel Bollo ha començat una nova vida

Raquel s'ha adonat que els seus detractors sempre tindran motius per criticar-la, per això ha pres la seva última decisió. I és que el millor és trencar amb el patiment del passat i començar una nova etapa al costat dels seus companys de 'Viva la Vida'. Tant Ana María Aldón, José Antonio Avilés com Emma García han estat presents a la festa i aquesta última ha estat molt amable.

Raquel Bollo en un plató de televisió
Raquel Bollo era la millor col·laboradora de 'Sálvame' | Telecinco

Emma descobria que hi havia un grup de reporters a la porta del restaurant i va concedir una entrevista en senyal d'agraïment. «És una excusa per estar pel barri castís i agafar unes braves i gaudir. Després de dos anys de pandèmia i de no poder-nos abraçar de debò, és que és una alegria de les de veritat».

Bollo estarà d'acord amb la presentadora, que pensa que el programa ha marcat un abans i un després en el futur de tots. «'Viva la vida' m'ha donat vida, una vida diferent perquè anem a contracorrent. Treballar el cap de setmana té altres avantatges, sobretot perquè tinc un equip que és una meravella», ha explicat la basca amb un somriure.

Raquel Bollo ha perdut grans amistats

Raquel ha explicat a la seva filla Alma que treballar a Telecinco és més complicat del que sembla, de fet a ella li ha costat molts disgustos. Sí, perquè abans de col·laborar a la cadena era íntima amiga d'Isabel Pantoja, però fa molt de temps que va perdre la confiança. Tot i això, la jove 'influencer' ha decidit arriscar, sobretot perquè guanyarà força popularitat.

Bollo ha après la lliçó i no ha concentrat els seus esforços a triomfar dins la petita pantalla. Té una botiga de roba que li genera molts beneficis i també treballa com a dissenyadora. De fet, la seva última col·lecció ha rebut molt bones crítiques i el públic pensa que té molt de talent.

Per la seva banda, Alma Cortés no li va dir a ningú que volia col·laborar a Telecinco, així ha guardat el secret fins al final. La seva mare la recolzarà en tot el que sigui necessari, però alhora ja l'ha advertit de les conseqüències.