Chelo García Cortés cridant al plató de Supervivientes amb Jorge Javier de fons

Chelo García Cortés veta un company de 'Sálvame' i el deixa a l'atur

La col·laboradora té poder per decidir dins el programa i ha deixat un company sense feina

Chelo García Cortés està arrasant amb totes les seves relacions professionals. Queden ja pocs col·laboradors que no hagin estat esquitxats per l'avarícia i les ganes de guanyar diners de la periodista. En un primer moment, les principals afectades van ser Gema López i María Patiño, i després Kiko Hernández i Belén Esteban amb preguntes compromeses que els afectaven directament. 

Alguns dels col·laboradors entenen que la seva companya necessita ingressos, però altres no entenen que estigui disposada a actuar d'aquesta manera per diners. Un dels reptes que li plantejava aquest dilluns el programa afectava directament la butxaca d'un dels seus companys. Li demanaven a Chelo que triés a quin dels seus companys volia privar del dret a treballar, deixant-lo tota la setmana vinent sense opció a anar ni un dia al programa de Telecinco.

Si bé és cert que el programa no ha volgut castigar tots els companys, sí que li han donat a Chelo nou noms per triar entre els quals, es trobaven Belén Esteban, María Patiño, Kiko Hernández o Kiko Matamoros, entre altres. Però Chelo ho ha tingut molt clar i ha decidit castigar un dels seus grans turments dins el programa, que tot i ser un dels que més la coneix, no dubta a criticar-la  sempre. Antonio Montero ha estat l'escollit per Chelo.

Antonio Montero deixarà de cobrar durant una setmana

El col·laborador no s'ha molestat en excés i ha afirmat que, si s'escau, és un mal menor, ja que només va al programa un cop per setmana i que hauria estat molt més greu si hagués triat a alguns dels col·laboradors que van al programa dues o tres vegades per setmana.

Això ha tret a la llum un nou tema i Mila Ximénez li ha preguntat a Montero si considera que treballa menys dies dels que es mereix, al que ell ha respost que va a ratxes i que algunes temporades hi ha estat anant quatre tardes per setmanes.