Primer pla de Chiqui plorant

Chiqui explica la veritat del seu greu accident dies després de la polèmica

Chiqui explica com va passar tot i es defensa de les acusacions

Chiqui, coneguda per la seva participació a Gran Hermano 10, no començava amb bon peu l'any 2022. Almudena Martínez va relatar el terrible accident que va tenir pocs dies després d'estrenar el nou any.

Un contratemps que podria haver-li ocasionat greus problemes, però que, afortunadament, només es va quedar en un ensurt. Va ser ella mateixa la que va explicar com van succeir els fets mitjançant una trucada telefònica a Sálvame Lemon Tea on, a més, es va defensar de certes acusacions.

Chiqui pateix un accident de trànsit i s'estampa contra una paret

Chiqui es va aixecar com cada dia el darrer 16 de gener. Era un diumenge tranquil que la murciana va aprofitar per fer encàrrecs. Pujada al cotxe, circulava cap a les nou del matí per la carretera de Cartagena.

Chiqui, exconcursant de 'Gran Hermano'
Chiqui va xocar amb un mur mentre conduïa | Agències

Tot i això, el destí va voler que en el seu trajecte es creués amb un tren turístic de tres vagons. Almudena va seguir el comboi de prop de 20 metres de llarg, però la seva paciència va començar a escassejar. Va ser quan va decidir avançar el tren, tot i que la línia contínua els ho impedia.

Mentre realitzada la indeguda maniobra envaint el carril contrari, un altre vehicle es va aproximar al cotxe de Chiqui. Moment en què ella, per evitar un xoc frontal, va fer un cop de volant cap a l'esquerra, impactant contra un comptador d'aigua d'un habitatge.

Durant la maniobra, el seu vehicle va entrar en una zona amb un camí entre una casa i una tanca, xocant de front amb un mur. Una estructura de formigó on hi havia el comptador de l'aigua.

A causa del cop frontal, algunes parts del vehicle de Chiqui van sortir volant, escampant-se per terra.

Chiqui desmenteix que vingués de festa

«Un accident, ja està. Feia un gir a l'esquerra», començava explicant Chiqui. «Què va passar? Que quan m'hi ficaria en aquest camí venia un altre cotxe i em vaig donar contra un mur», va afegir.

Tot i que l'exgran germana va intentar treure ferro a l'assumpte, un dels testimonis de l'accident, el va qualificar de «col·lisió important». El seu cotxe va xocar de cara amb una de les cantonades del muret i les conseqüències podrien haver estat considerables. Sense oblidar que va cometre una negligència molt greu que podria haver costat la vida al conductor del vehicle que circulava pel seu carril.

Segons expliquen, Chiqui va baixar pel seu propi peu del vehicle i es va mostrar molt aclaparada. «No volia ningú al seu voltant», afirmen. A més, per l'aspecte que presentava feia pensar que no venia de casa seva.

«Es veu que venia de festa, era molt aviat i venia maquillada», va revelar el testimoni. Unes declaracions que no li van asseure gens bé i que s'ha afanyat a desmentir.

«Si, que jo venia de festa; doncs no, menjaria amb un amic», ha explicat. Chiqui nega que l'accident tingués lloc a hores tan primerenques i assegura que «eren les 11 i poc». I està tan segura perquè «havia quedat a les 12».

Sigui com sigui, tot va quedar en un ensurt i no ha patit cap seqüela. Fet que li hauria ocasionat un maldecap en la seva nova faceta com a vedette. Un nou projecte professional que ha fet que Almudena pugi als escenaris amb el seu espectacle Enamórate .

Chiqui plorant
Chiqui assegura que no tornava de festa | Mediaset

Una feina que va iniciar fa uns mesos amb molta il·lusió i que s'encarrega d'impulsar a través de les xarxes socials. De fet, fins i tot el mateix Jorge Javier va viatjar a Cartagena per presenciar la funció de Chiqui i brindar-li tot el seu suport a l'excol·laboradora de Sálvame .